fredag 6. mai 2016

Hvor mye tjener en lege

Hva er de vanligste utdanningene for leger? Nyutdannede tjener vanligvis mindre enn gjennomsnittet. Helse, sex og livsstil › HelseBufretLignendeGrunnlønnen, dvs betalingen for vanlig 3timers uke, for en assistenlege på sykehuset er ca 375.

Når han jobber i luftambulansen har han 940pr uke, ca uker pr år. Landets sykehusleger kjemper for å beholde en ordning hvor de kan jobbe timer i uken, hvor mange håver inn flere hundre tusen kroner . Leger tjener nok mindre og har en ganske mye tøffere. Det er en sweet gig foreløpig, og kampen går på hvor mye staten skal klare å tvinge . Lege er en person som utøver faget medisin, eller mer spesifikt humanmedisin, dvs. Se hva legene har i tilskudd på listepasientene. En gynekolog er en lege med spesialistutdanning.


Jeg har hørt at legene tjener dårligt her i Norge så et spørsmål pga nysjerrighetskyld hvor mye tjener en nyutdannet lege i time? Lønn som lege - Annen utdanninginnlegg17. Leger i helseforetak tjener ikke spesielt godt i utgangspunktet, i hvert fall ikke. De best betalte legene jobber til dels svært mye for lønna. Her finner du statistikk om hvor mye en legene tjener i månedslønn, timelønn, og lønnsgapet mellom menn og kvinner, aldersgrupper osv.


Men med mange navn på listen er det mulig å tjene mer penger uten. Sjekk hva din lege får i tilskud hvor mange pasienter du må dele ham . Vigen og Befring vil formodentlig mene at leger jobber så mye mer enn andre. En avtalespesialist tjener helt avhengig av egen innsats. I dette bilaget vil vi forsøke å gi deg en bedre forståelse av hva som. Det finnes også eksempler på leger som har fått utbetalt for lite lønn over . Man vet liksom hva en tjener i en vanlig jobb, men ikke i. Finnmarkssykehuset betaler leger over 20.


Som feltarbeider i Leger Uten Grenser vi du få en kontrakt i henhold til oppdragsperiode. Lengde på oppdrag, yrke og stillingsbeskrivelse avhenger av behov i . I mellomtiden kan du sjekke hva du burde tjent, og hvordan lønnsveksten ble i ditt yrke i. Gå til Så mye tjener fastlegene - Dette betyr at et legebesøk kan gi gjennomsnittlig 250-4kroner i inntjening for fastlegen og at han derfor tjener .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.