fredag 6. mai 2016

Bloomingville hylle hus

Bloomingville Hylle Hus 3-p Natur/Hvit er tre oppbevaringshyller som enkelt henges opp på veggen i de tre hankene som er plassert på taket på huset. Leveringstid 1-dager og fraktfritt på kjøp øver 5kr! Bloomingville Settekasse Hus Kun igjen på lager.

Bloomingville Display Box, Houseshaped Kun igjen. Bloomingville Vegghylle Hus i fargene Natur innen Hjem - Barnemøbler - Ellos. Hylle til barnerommet, keisertre, fem rom, tekst + motiv, montert, B 1x D15 . Bloomingville Oppbevaringshyller Hus Natur, 2stk.

Litt akutte i bunnen av ting som har stått der men ikke sjenerende. Produktet Bloomingville - Hyller Sett 3x hus Hvit/natur er ikke lenger i salg. Innred barnerommet med en fin settekasse i tre fra Bloomingville. Hyllen er formet som et hus med vegger i natur og hvit innside og med metallfester på .

Designen til Bloomingville er inspirert av produkter fra en svunnen ti med nostalgi og sjel. Bloomingville skaper, oppdager og samler fine ting til hus og hjem. Dette fine huset er alget i tre, med rosa stripete dekor inni. Innred barnerommet med fin vegghylle multi i tre fra Bloomingville. Hyllen er avlang i fem deler, og hvert hus er inredet med herlige pastellfarger.


Bloomingville Kvadratisk hylle, børstet gull. Vegghylle i finér, formet som små hus som sitter . Bloomingville Hylle Hus Natur/ Pastell er en trendig bokhylle bestående av fem små hyller. Hyllene sitter sammen og er formet som små hus dekorert med ulike . Sammenlign tilbud på Hus hyller i kategorien Hylle fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt. Tilfeldig plassert just nu, hvor deres endelige plassering blir er uvisst. Kanskje jeg skulle kjøpt meg Quadro hyllen fra Bolia?


Bloomingville Hylle Rund Matt-Sort, Ø30xD12cm. Vegghylle i finér, formet som små hus som sitter sammen, natur innside, hvit utside, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.