mandag 18. april 2016

Dimensjon drager terrasse

Dimensjon drager terrasse

Det er flere faktorer som er avgjørende for at terrassen skal bli flott. Avstanden mellom bjelkene må tilpasses dimensjonen på gulvbordet: . Hei Skal i gang med og bygge terasse på huset. Med en terrasse på bakkeplan er det ingen fare om den utsettes for telehiv eller. Her får du noen generelle tips når du skal bygge terrasse eller veranda. Avhengig av dimensjon og hvor i tømmerstokken bordet er tatt ut er det ikke sjelden . For eksempel ved terrasse, er det noen bestemte avstander for hvor langt.


Dimensjon drager terrasse

Sant, det koster ikke så mye å gå opp en dimensjon ekstra for å være på den sikre siden. Og 4xtror jeg er mer egnet til vertikale søyler enn horisontale dragere. Norsk Trelastkontroll for å finne ut hvilken dimensjon trebjelken må ha.


Du får også en tabell for dimensjonering av terrasse med i appen. Hvor stor avstand du skal ha mellom søylene, avhenger av dimensjonen på . Dimensjoner og spennvidder på bærebjelker, gulvbjelker og terrassebord må ses i sammenheng. Skal du bygge ny terasse som skal stå over bakken?


Senk søyleskoen ned i betongen og skru fast drageren til bærebjelken. Hvor langt utenfor søylene kan jeg la terrassen gå med tilstrekkelig. Velg styrkeklasse og senteravstand mellom bjelker. Denne guiden hjelper deg til å bygge din terrasse med rett innfesting. Følg guiden og gjør dine valg basert på hvordan din terrasse skal bygges.


Terrassebjelker på stripefundament/oppleggsbjelker. Understøttet terrasse: Terrassebjelker på oppleggsbjelker som er løftet over. Bjelkene skal stikke mm utenfor ytterste drager, for å gi feste til stendere. En ny terrasse er meldepliktig, men hvorvidt du kan levere forenklet bygge- anmeldelse avhenger. Lysåpning i meter avhengi av stivhetskrav og bjelkeavstand – I-bjelker.


Montering av drager og bjelker til terrassegulv er bare glede når. Mer av yttermålene for dragere på oppleggspunkt. Spikrene skal du benytte som målepunkter. Terrasse bygget på søyler med selvbærende drager og bjelker er en egnet.


Alt du trenger til terrassen finner du hos MAXBO. Enten det er terrassebor -skruer, -rekkverk eller annet materiale for å bygge terrassen. Moelven AS leverer tretak i varmebehandlet furu i dimensjon 20x1mm. Bord for under- støttelse av topprekke/ håndlist. Sammenføyning av bjelker, dragere og stolper kan.


Terrassebord med avrundet kant fås i dimensjon. Terrassen er noe av det vi virkelig lengter etter gjennom en lang, kald og snøfull vinter. Bruk solide dimensjoner slik at du får en solid uteplass. Du montere først dragere (48x1mm) mellom søylene.


Last ned vår veiledning for å sette opp din egen terrasse. Avstand fra rettholt ned til søylesko skal være lik dimensjon på drager. Vi anlegger terrassegulv på nordsiden av huset og jeg viser skrittvis hva og.


Dimensjon drager terrasse

Jeg bruker jo ekstremt grove dimensjoner for gulvet: 198x36mm, . Avstand fra rettholt ned til søylesko skal være lik dimensjonen på drager. I alle terrassebordskjøter må det legges en lask på drageren slik at skruene får tilstrekkelig feste inn på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.