mandag 18. april 2016

Monteringsanvisning stålpipe

Last ned monteringsanvisning til pipe her. Stålpipe : MONTERINGSANVISNING NORDPEIS STÅLPIPE ST EXT. Oversiktsbilde Nordpeis stålpipe standard. Generelle råd og bestemmelser. Jøtul Stålskorstein Benevnelser.


Aduro skorsten (afsnit af 7) - forberedelse til montering - Duration: 4:45.

Ventilert stålpipe som tilfører frisk luft til ildstedet . Icopal stålpipe – en elegant pipe av beste kvalitet. En lett pipe som er enkel å. Alle opplysninger i denne monteringsanvisning må ikke brukes som underlag eller. Montering av nedrebeslag for firkantet skorstein. Trenger ikke fundament.


En stålpipe er plassbesparende i forhold til størrelsen på en murt pipe. Enkel og rask montering - Leveres i . Våre stålpiper kan tilkoples opptil ildsteder pr pipeløp, avhengig av type system.

Les mer om våre stålpipesystemer for bolig og industri her. Du får derfor en elegant og sømløs pipe på minimal plass i løpet av en til to dager. Standardeksempel for innvendig montering av halv- og helisolert pipe. Schiedel Isolight stålpipe er et pre- fabrikert. Her kan du laste ned teknisk informasjon i form av installasjonsinstruksjoner og sertifikater for vår skorstein og stålpipe.


Velkommen til Premodul. Vi monterer blant annet Trioving . Ved topptilslutning til stålpipe henviser vi til respektive fabrikats monteringsanvisning. Har ildstedet panoramadør og kun skal fyres lukket,.


Animert monteringsfilm: . Underlagsplate ihht monteringsanvisning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.