mandag 18. april 2016

Einhell garasjeportåpner

Dette systemet oppgraderer din portåpner til å kunne benytte deg av moderne teknologi for fjernkontrollene. Motoren har brent seg, og jeg må bestille en ny. Har funnet et firma i Tysklan men hadde vært lettere med noen i Norge. Tenker kanskje også på å skifte ut fjernkontrollene, da de er så følsomme.


Skjøtestykke hovedskinne. Skrue til feste pinnen.

Bruksanvisning Garasjeportåpner Art. Innholdsfortegnelse: 1. Tekniske opplysninger 5. Kan brukes til følgende porter 6. Viktige opplysninger 8. Anvisninger for servicetekniker 10. EINHELL BGT 63: 2brukeromtaler, tester og prøvelser, funksjoner, EINHELL BGT pris sammenligningen.


TH-AP 6E universalsag er et kompakt og versatilt verktøy som sager lett igjennom materialer ved en mengde sagejobber.

Bladhastighetskontrollens elektronikk sørger for presis justering imot materialet og jobben som gjøres. L EINHELL GARASJEPORTÅPNER Fjernbetjent garasjeportåpner. Enkelt og bekvemt, åpner eller stenger din garasjeport uten at du behøver å gå ut av bilen. Kraftig kjedetrekk i aluminium glideskinner.


Automatisk garasjebelysning. Einhell garasjeportåpner fra FINN. Har også en standard Hörmann portåpner , men angrer litt på at jeg ikke gikk for Supramatic på denne også. Ellers er Hörmann veldig bra.


Dette er mine erfaringer som tømrer og eget bruk. Jeg har sett garasjeportåpnere på både leddporter og vippeporter. Torshov Bilrekvisita selger samme, bare at det er ML700SC til samme pris. Vet ikke om det er stor forskjell på de to.


Jeg skal kjøpe garasjeportåpner til . Skal undersøke litt, ser det er greit å sjekke litt, fant et eksempel her. Men denne er litt svak!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.