torsdag 3. mars 2016

Ytterdør funkis

Dørene har en moderne stil som passer godt til den rene funkisstilen. Serien leveres med skjulte hengsler og det er ingen utvendig . Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Det finnes en dør for alle hustyper. Innbruddssikre, godt isolerte og designede ytterdører som gir deg rikelig med valgmuligheter.


Se Swedoors ytterdører her.

Dette er fremtidens ytterdører : rette linjer, uten lister rundt glasset og ingen synlige hengsler. Passer perfekt til nye, moderne boliger (gjerne med funkis -preg ) CA . Produkttype, Ytterdører. Navn, INNGANGSDØR FUNKIS M1 . Klassisk funkis , moderne eller tradisjon. Det første du bør gjøre er å velge en ytterdør som passer til stilen huset ditt har, råder butikksjef . PRODUKTFAKTA: Standard ytterdører av DDF AS leveres etter følgende spesifikasjoner.


DØRBLAD: Standard ytterdør har ramtre av . Begrepet funkis går igjen både i boligreportasjer, og boligannonser.

Stilren funkis - Halvpart tomannsbolig, står det i en annonse. Ytterdør Nika har vertikale dekorspor og en ekstra dyp profil som flørter med funkis. Fire små, kvadratiske ruter i klart glass gir døren en moderne karakter. Store og mindre bygg får idag merkelappen funkis etter det svenske.


Et eksempel på produkter som ikke tåler å stå ute er rimelige ytterdører. Nesten alle vegger er nå ferdig pusset innvendig med gipspuss, mangler kun vegger mot ytterdør i hall og ytterdør i vaskerom, Schuco ytterdører med el. Inngangsparti og ytterdør er det viktige førsteinntrykket når du får besøk.


Funkis -stilen blir betegnet som moderne og er populær blant både arkitekter, . U-verdi tett ytterdør og med glass ned mot 0. Funkisdøren er bygget opp av en ramme i utvalgt furu, og isolert med mm polystyren. Det siste byggetrinnet av moderne og populære Funkis Eneboliger blir nå lagt ut for salg. Når du har valgt stilen på dine nye .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.