torsdag 3. mars 2016

Hus i massivtre

Massivtre bolig i Lillestrøm settes opp ila våren. Hus blir bygget i massivtre på en tomt i Oslo. Massivtrehuset er tegnet av arkitekt og blir levert i 2011.

Kirsten Lande ønsket å bygge et hus med et sunt innemiljø på tomten som hun hadde hatt i. Hun har også besøkt en enebolig i massivtre på Sele i sørfylket. Regionens første hus med slike elementer er i ferd med å ta form. Bygget skal bli til fem nye avlastningsboliger innen tjenesten for .

No er vi (delvis) på plass i nytt hus, og vi har hatt nokre journalistar innom som vil. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.

Eneboligen for en familie på er et fortettingsprosjekt i eksisterende hage med svakt hellende terreng. En arealbegrenset tomt har resulterte i et . BergWien Massivtre leverer solide og sunne hus, hytter og bygningselementer i massivtre, samt tradisjonell laft og stavlaft. Prismessig ligger et arkitekttegnet og tilpasset hus i massivtre, med HØY. Det er dyrt å bygge hus og ikke minst er det myndighetskrav som er . Hei Vi nærmer oss slutten på vårt boligprosjekt som er oppføring av et hus i massivtre. Etter å ha søkt på dette forumet fant jeg veldig lite tråder . Dette er en veldig rasjonell måte å bygge på, sier Buer Entreprenør om de nye studentboligene i massivtre de oppførte i Porsgrunn.


Litt om hus i massiv tre: Byggemateriale er tykke treplater (– cm) som er limt sammen på samme måte som plywood. Massivtre er det nye miljøvennlige alternativet. Dette er ikke bare et miljøvennlig hus rent bygningsteknisk, men det sørger også for et sunt . Norsk Massivtre AS har de siste fem åra satt opp hus og hytter rundt om i hele landet.


Samboeren min er allergiker og reagerer på tette hus. Spesielt nye hus, og de kjemikaliene de avgir. Derfor ville vi bygge i massiv tre når vi .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.