onsdag 6. januar 2016

Gjøco gulvmaling

Dette er en enkel garasje med stor plass til andre ting. En enkel garasje med god plass til en bil. Moderne enkel garasje med ekstern bod og overbygde dører til garasje og bod.

Garasjene har en bredde på 3cm og en lengde fra 5cm og oppover. Lengder over 5gir muligheter til å ha bod i bakkant. Største lengde:m; Største bredde:m; Bruksareal:3m²; Bebygd .

Materialbeskrivelse stor enkel garasje xx m(PDF). Det første du bør finne ut, er hvor stor garasje du har behov for. Eller en dobbel garasje med bod på siden og . Enkel Garasje 38x 84Spesifikasjoner Areal: kvm Lengde: 84mm Bredde: 38mm Totalhøyde: 33mm Høyde innvendig: 22mm Takvinkel: 22 . I vårt arkiv har vi et bredt utvalg av garasjer i ulike stiler og størrelser. Har du spesielle ønsker, tegner vi din garasje akkurat slik du vil ha den.


I Byggplanleggeren kan du tegne din garasje, rekkegarasje, naust, uthus, boder, lekestuer osv. Når du er fornøyd med resultatet så kan du sende forespørselen . Gjøco Oljebasert er en halvblank, slitesterk gulvmaling basert på uretanalkyd.

Brukes innvendig på tre og gamle betonggulv. Malte tregulv er lette å vedlikeholde og du har mange farger å velge mellom. Gulvmaling og gulv vanntynnbar er våre produkt til dette formålet. Gjøco AS produserer og markedsfører maling, beis, lakk og epoxyprodukter. Gjøco Gulvmaling er en blank, slitesterk gulvmaling basert på uretanalkyd.


Brukes innvendig på tre og på gamle betonggulv. Gjøco Gulvmaling er en halvblank, slitesterk gulvmaling basert på uretanalkyd. BRUKSOMRÅDE: Gulvmaling er en uretanalkydbasert maling til tre, mur og betong innvendig.


Gjøco Gulvmaling er en slitesterk, halvblank gulvmaling basert på urethanalkyd. Den passer til innedørs gulv av tre, mur og betong med lettere og normal . Gjøco Gulv vanntynnbar: Gulv vanntynnbar er en vanntynnbar gulvmaling basert på polyuretanmodifisert alkyd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.