onsdag 6. januar 2016

Kjøleaggregat til kjølerom

Kompakte kjøleaggregat, splittaggregat, samt aggregat for vinrom og vinkjeller. Aggregatet plasseres i utsparring/ hull i veggen mellom kjølerommet og det . Thermocold KFD produserer og leverer komplette kjølerom, kjølehjørner, vinskap og kjøleaggregater i hele Norge.

BufretLignendeHer finner du kjølerom, kjøleromsaggregater, kjøleromsdører og kjølehjørne for privatbruk å mye mer. Nye kjøleaggregater med nesten halvering av strømtrekk. Husk miljø og særavgift på enkelte kjøleprodukter.


På linken under finner du priser på kjølerom, kjøleaggregater, kjølehjørner osv.

Thermocold kjøleromsaggregater er norskproduserte maskiner, bygget opp av de beste kvalitetskomponentene markedet har å tillby. Husk at når du skal bygge et kjølerom i tre så er det ekstremt viktig at du er nøye, . Thermocold har i mange år produsert kjøleaggregater i Norge, dette har resultert i et kvalitetsaggregat med lavt støynivå, strømforbruk og med . Vi leverer kjøleaggregater til kjølerom og kjølelager i Brumunddal, Hamar, Gjøvik og omegn. Vi hjelper deg med valg, montering, service og vedlikehold.


Norcool Kjøleaggregat CU-4- Ideelt for selvbygde kjølerom, samt for prefabrikerte kjølerom.

Kjøleromspesialisten - norske kjølerom, kjølehjørner kjøleaggregater. Her er du: Hjem Produkter Kjøl/Frys Kjølerom/Kjølehjørne. Norcool kjøleenheter Norcool tilbyr kjøleaggregat, kjølerom, kjølehjørner, kjøleskuffer, vinkjellere og innovative løsninger for oppbevaring av vin . Vi er forhandler for Thermocold - en norsk kvalitetsprodusent av kjølerom, kjølehjørner og kjøleaggregat. Vi er din spesialist på kjølerom, kjøleanlegg, kjøleaggregat og varmepumper i Steinkjer, Verdal, Levanger og Inderøy. Vurderer om det vil være noen merkbare forskjeller i strømregningen min dersom jeg kutter ut kjølerommet så håper noen har peiling på dette . Thermocold produserer kjølehjørner, kjølerom og kjøleaggregater.


Handle Kjøleaggregat Norcool CU-4billig, bekvemt og sikkert på nettet. Norcools kjøleaggregater CU 3er designet for både maksimal ytelse og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.