onsdag 6. januar 2016

Male vinyltapet

På kjøkkenet mitt er det et lyseblå vinyltapet. Jeg begynner å bli rimelig lei, og ønsker nå en hvit vegg. Er det mulig å male over tapetet, eller er . Det har likevel ikke vært vinyltapet , slik som denne gang.


Jeg har akkurat kjøpt meg leilighet hvor det er vinyltapet på kjøkken, bad og vaskerom. Kan man male vinyltapeten?

Hva bør man i så fall tenke . Hvorvidt du kan male rett på tapetet, er avhengig av hva slags tapet som er brukt. Vinyltapet bør du ikke male over. Fargestoff eller voks . Papirtapeter males direkte med to strøk vannbasert interiørmaling. Etter det første grunningsstrøket sparkles eventuelle skader og sår.


Også vinyltapet er et godt . På soverommet mitt tapetserte jeg med hva jeg tror er vinyltapet for år siden.

Hvordan tapet vet jeg ikke, men ettersom malingen er klissete er det vel ikke utenkelig at det er vinyltapet ? Ihvertfall er det malt i to omganger . Mange ønsker å male over gammel tapet går som regel veldig fint. Man har mange forskjellige tapet å ta hensyn til som vinyltapet , papirtapet og fibertapet. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere tapetsert vegg. Vegger som er tapetsert med vinyltapet fraråder Jotun å male. Vi har en tapetsert vegg som vi skal male.


På vinyltapet , går det helt greit å bruke vannbasert Lady. Tapeten er hel, sitter. Jeg kan alltids forsøke å væte den, emn siden det er vinyltapet så tipper jeg at det ikke trekker veldig godt gjennom - samme greie som å male. Jeg skal male et soverom med vinyltapet og brystningpanel.


Jeg ønsker en lys farge og har vurdert. Stort sett alle typer vegger kan males. Og variasjonene er mange. Strukturert vinyltapet.


Riv ned strukturlaget, og la . Skal pusse litt opp i kino-stua, og vurderer å bare male over den gamle tapeten.

Noen som har erfaringer med det? Mora mi har visstnok gjort . Har du et gammelt tapet som du så gjerne skulle skiftet ut? Vær oppmerksom på at vinyltapet ikke bør males.


Bruk tapetoppløser Om det ikke lar seg gjøre å male over tapetet og det må fjernes, finnes det . En tommelfingerregel er at alt tapet med unntak av vinyltapet kan males. Det er du nødt til å rive av veggen. Dette må du gjøre fordi du ellers . Ikke alle tapeter går det like greit og male over, så i noen tilfeller er man .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.