torsdag 28. januar 2016

Betong fliser

Betontech Grey er en lekker betong imitasjon fra italienske Terratinta. Betongfliser er den sisten trenden i flisverden og hos Norfloor kan du finne flere . Betontech Clay er en lekker betongflis ifra italienske Terratinta.

En kombinasjon av varme og kalde farger, ulike formater gir en moderne interpretasjon av . Modena Fliser har i flere butikker også et stort utvalg av mur og betong produkter. Nedenfor finner du katalog ifra en av våre leverandører. Førsteklasses fliser til markedets laveste priser.

På gulvet deres sekskantede keramiske fliser fra serien Extro. Betong-looken er utvidet, der fliser ser ut som betong. Betongveggen på dette badet er egentlig juks - det er nemlig fliser. På toppen ligger det cm betong, og den er pusset. Mange tror at fliser gjør at overflaten blir vanntett, men slik er det jo ikke.


Hei, jeg ser etter matte betongfliser til baderom som ikke koster en formue.

Derfor er rådet generelt å legge gulvvarme under flisene – uansett om det er. Varmekabler er løsningen når du støper gulvet i betong, eller benytter . Dette er stabile og gode ”døde” underlag for fliser. Hvis veggen er jevn nok, kan du legge flisene rett på. For hva skjer med de lekre marokkanske flisene om du dusjer på dem, er tadelakt virkelig vanntett, og kan man dusje rett på betong? Olje og vannavvisende impregnering, ideel til ba der fuger og flis ofte blir utsatt.


SurfaPore M er olje- og vannavvisende impregnering til betong-, marmor- og . Gratulerer med nye håndlagde fliser fra Ulfven! Vi anbefaler denne impregneringen til våre ubehandlede (rå) betongfliser. Vurderer sterkt å få vegger på bad pusset istedenfor fliser. De har midler som brukes til å tette betong i forbindelse . Her er en liste over ting du bør tenke på når flisene skal opp, på vegg og gulv. Ny betong og nye gipsplater må grunnes først.


Stort utvalg i laminatfliser og laminatgulv fra Alloc, Haro og Pergo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.