torsdag 28. januar 2016

Baderomsvifte fuktstyrt

Effektiv og installasjonsvennlig vifte. Jeg har fått montert en baderomsvifte som er fuktstyrt samt bevegelssesstyrt. Den går en viss tid på laveste stille bare man går inn på badet. En fuktstyrt vifte vil starte automatisk når den føler fukten i rommet. Dersom den fuktstyrte viften også har en timer, så vil denne gå i et gitt antall minutter.


Flexit baderomsvifte silent eco.

Ved å installere en baderomsvifte som transporterer overskuddsfuktigheten fra luften, reduseres. Fuktstyrt start og stopp. Eksperter advarer mot baderomsvifter. Mekaniske vifter på badet får fukten raskt ut etter en dusj, men de stenger den naturlige ventilasjonen . Men siden luften alltid vil trenge inn i huset i en kjellerventil, er det ikke sikkert en fuktstyrt vifte vil starte opp. Bryterstyrt kan være et bedre . Viften er ustyrt med kulelager.


Våtromsvifte for montering i kanal med naturlig selvtrekk (tak).

Med innebygd fuktautomatikk, nærværsensor og . Baderomsvifte 125B TH med timer og fuktstyring. For vegg- og takmontering. Det finnes i prinsippet tre forskjellige typer vifter til badet: en vanlig vifte uten finesser, en tidsstyrt og en fuktstyrt.


Konstruert for ventilasjon av. Den mest enkle typen vifte kan snurre rundt når . Lydsvak avtrekksvifte med lavt energiforbruk og god kapasitet. Bilde av Avtrekksvifte . Lenge siden du skiftet baderomsvifte ? Mye dugg på ruten etter en dusj? Sjekk om baderomsviften er klar for å skiftes ut.


MAXBO Proff gjør hverdagen enklere for bedriftskundene. Handle alt innen byggevarer på nett og få levert rett til byggeplass eller hent i butikk. Driver å monterer denne nå, men sliter litt med hvordan .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.