torsdag 28. januar 2016

Ås landbruksskole

I de siste 1årene har det, med utløp i Ås går vokst fram et Campus med bygninger fra hele denne perioden. Den historiske utviklingen av skolen har hatt betydning for bygningsmassen. NMBU har studier og forskning som møter de store globale spørsmålene om miljø, bærekraftig utvikling, bedre folke- og dyrehelse, klimautfordringer, fornybare energikilder, matproduksjon og areal- og ressursforvaltning.


I starten som en skole der bondeungdommen kunne få lære hvorledes embetsstanden drev sitt landbruk. Bufret Finn din utdanning!

Nedenfor finner du utdanninger som matcher søket Ås. Du kan filtrere søkeresultatet ytterligere ved å velge fagområde, studiested eller utdanningstype. Klikk på en av utdanningene i listen for å lese mer om den, og send en uforpliktende henvendelse til skolen dersom du ønsker mer informasjon.


Landbrukshøgskole Ås - bachelor, biovitenskap, forskning, grunnstudie, grunnstudium, hesteklinikken, institusjon, kurs, landbrukshøgskole - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Det har hovedavdeling på Ås i Akershus, og en campus på Adamstuen i Oslo. Spinatsuppe med kokt egg, mandler og pepperrot.


Allergener: Mandler, melk og selleri.

Dampet torsk med ramsløksmarinert spiresalat, stekte poteter og salsa verde med kapers og tomater. Kyllingsalat med stekt lårfilet av kylling fra Eng gård servert på . Med denne formen for førstegangstjeneste . Opprettet som Den høiere landbruksskole i Ås ved Stortingsvedtak 28. Diskusjonene gjennom flere tiår før midten . Statsbygg oppfører det nye veterinærbygget på Campus Ås der Veterinærinstituttet og Veterinærhøgskolen skal samlokaliseres når de flytter fra Adamstuen i Oslo.


Veterinærhøgskolen er en del av Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU), mens Veterinærinstituttet er et selvstendig. Flere kyr beiter på en eng. Noen av dyra ligger i gresset og tygger drøv. Kyra er av rasen norsk rødt fe. Skolen som begynte som en landbruksskole utdanner nå studenter innen blant annet økonomi, skogfag, miljø, landskap, akvakultur, mat, utviklingsstudier og bioteknologi, bare for å nevne noe.


Universitetet for miljø- og biovitenskap ble en realitet 1. UMB og Veterinærhøgskolen å eksistere, nå er det NMBU, Campus Ås og Campus Adamstuen. Senere ble den til Norges landbrukshøgskole. Hirsch yrkeslivet som gardsfullmektig og landbrukslærar ved Mo landbruksskole i Nordre Bergenhus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.