torsdag 17. desember 2015

Hvite gulvlister

Male hvitt eller gå for tre? Det er ferdig, men det mangler lister , sier mange som har pusset opp. Kährs fører ikke eikelister som matcher min parkett (Eik Cotton), og jeg har ikke funnet andre eikelister som ligner veldig heller. Ettersom vi ikke vet hvilken parkett vi går for, og derfor heller ikke lister, har vi valgt å gå for hvite gulvlister.


Men hva synes folk om det?

Med gulvlister for laminat kan du skjule glipen mellom veggen og gulvet. PGSCOTWHITE Laminattilbehør Hulkillist, hvit PGSCOTWHITE. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av listverk og lister som passer din stil. MAXBO tilbyr et stort utvalg av lister tilpasset forskjellige stilarter.


Passer til alle våre parkettgulv. Gulvlist hvit uten profil. Fargen på listen er bomull.

MALE LISTER : Må listene alltid være hvite ? Nei, er svaret til fargedesigneren i Nordsjø. Lister er helt avgjørende for sluttresultatet for gode gulv, men hva skal en velge? Ofte velger vi det enkleste som er hvite lister , eller eikelister til . Velg en BerryAlloc hvit list som er klar til bruk eller en som er lakkerbar i samme farge som veggen din for å få en spesielt avslutning med klasse.


BerryAlloc har nå også et utvalg gulvlister du kan bruke for å gi gulvet ditt klasse. Velg fra vårt utvalg av hvite gulvlister for en stilig avslutning. Se det store online utvalget av Lister hos BAUHAUS.


God kvalitet til lave priser. GULVKLOSSER 102M HVITE 21X21X1MM STK-SJØLINGSTAD. Eller skal gulvlister og være hvite. Er uenig med meg selv hva jeg synes er finest.


Det er eikelaminat på gulvet, lys toscana på veggene og . Jeg skal til å male lister langs gulv. Jeg har liksom alltid tenkt at disse ikke skal være annet enn hvite. I tillegg kan man få lister i hvit , sølv farge, samt overmalbare.

Pergo sokkellister kan festes med klips slik at man slipper synlige skruer eller spiker. Markedets etterspørsel etter en riktig hvit farge har økt betydelig den senere tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.