torsdag 17. desember 2015

Trapper priser

Prisen på trapper varierer med hvilket treslag og hvilken . Katalogen viser skreddersydde kvalitetstrapper til gode priser. Bestill eller bla i vår elektroniske versjon.

Ny trapp til nybygg eller rehabilitering? Hos MAXBO finner du alt fra loftstrapp, trappetrinn, trappegrind og trappevange. Hei alle sammen :) Skal alle som har fått priser på trapper legge de inn her under denne linken? Fint viss en også kan oppgi leverandør av .

En billigere løsning er en trapp laget av limtre. Det brukes også furu for å lage slike trapper. Prisen inkluderer også trappetrinnlakkering. NOR-TRAPP har lengst erfaring med rendyrket produksjon av trapper i Norge.


Pris på trapp varierer derfor fra prosjekt til prosjket. Prisen på en trapp kan variere fra kr 0til kr 500 avhengig av hvilket treslag og overflatebehandling man velger, hvilket rekkverk som . Her finner du fine trapper og trappeløsninger enten om det er ny trapp eller renovering. L-formet trapp med hvelvkantrekkverk (modell Sara .1).


Trappen er laget i furu og behandlet med hvitlasur.

Ca-pris (ekskl. montering) 2NOK inkl. Du kan fint lage en trapp selv, som er fullt på høyde med de ferdige byggesettene fra trappeprodusentene. Men til vesentlig lavere pris, selv om utseendet er like . En sliten trapp kan bli som ny, men det er flere alternativer - og store. Enklest: Ferdige trinnelementer finnes i mange utførelser og priser. Rask tilbakemelding og levering,års erfaring.


Vender mod højre (nederste trin er nr. på tegningen) . Byggmax - kjøp billig og bra byggematerialer innen Trapper. Trenger du å bytte ut loftstrappen din eller begynner den gamle å bli slitt? Siden huset er tegnet spesielt til oss, ønsket vi også et særegent uttrykk på trappen.


De endte opp med en rund vindeltrapp med eiketrinn og . Våre trapper er designet med hjelp av CAD-CAM teknikk og tilvirkes i. Dette er en flott ute trapp som tåler norsk regn og vinter. Ring oss gjerne for en uforpliktende samtale vi er tilgjengelige når som helst på tlf eller mail for å svare .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.