torsdag 17. desember 2015

Kalkgrå kjøkken

Farger og produkter som ble brukt. Grunnet med Jotun Kvist- og Sperregrunning. Unngå Bomull og Egghvit i kombinasjon med Kalk. Nymalt kjøkken med fargen kalkgrå fra jotun. En svevende hylle uten forankring bryter opp en tom vegg, og gjør mugger og servise lett tilgjengelig.


Det samme gjør sidebordet Tati fra Asplun som Lisbeth siklet på i et år før hun kjøpte.

Har fargen Kalk på vegger i stue og gang. Kjøkkenmodell: Line Handleless. Klassisk Hvit i alle tak og på vinduer. Skal male kjøkkenet nå, og lurer på om Tudor er en farge som.


Hei:) Er det mye rødt i fargen kalkgrå ? Et tips fra fargeeksperten er å male veggene i Kalk , men ha lister, dørkarmer og vinduer hvite. Anitta og Daniel byttet ut det hvite standardkjøkkenet og virkeliggjorde drømmen om et vakkert, levende og personlig kjøkken i tre. Gulvets opprinnelige 3-stavs eikeparkett er beholdt, mens tak og lister ble malt Egghvitt.


Veggene fikk to strøk silkematt i fargen Lys Antikk.

Under bygningen befinner det seg en oppvarmet parkeringsgarasje og skiboder. Heisen til Kikuttoppen skimtes til venstre for bygningen. Her er veggene malt i fargen Kalk fra Jotun. PASSER TIL EGGEHVIT: Til farger med en varm. Listverk, kjøkken og detaljer er behandlet i en gulaktig hvittone, Egghvit, som harmonerer godt med de lune veggene.


Foto: FOTO: Per Erik Jæger. Hos oss kan dere velge mellom tre ulike leverandører av kjøkkeninnredninger. Bedriften produserte i mange år dører og vinduer, butikkinnredninger og kjøkken. Tipset om “kalktapet” kommer fra Birgit Torkildsby hos Borge. De lanserer i disse dager en kolleksjon vinyltapet med en melert overflate ala kalk.


Den passer i alle rom, og er perfekt for kjøkken og éntre. Overflaten tåler en støyt og kan skrubbes hvis det skulle være nødvendig, sier hun. Vi har brukt lang tid på å kikke gjennom Jotun sitt fargekart, huket av på de mest aktuelle fargene og vært på fargerike og kjøpt med prøver på en hel haug til både stue, soverom og jentene sitt rom. I går kveld gikk stuefargene opp på veggen slik at vi kunne teste den . Gjengivelse av fargevalg kan avvike noe på din skjerm.


Besøk en av våre showroom for en å se et kjøkken i din ønsket . Vegg på motsatt side malt med LADY Pure . Med maling kan man enkelt oppnå en ganske stor forandring.

Evelyn synes hvitt oppleves som litt for kaldt, og gikk derfor for gråfargen Kalk på veggene. For å gjenbruke, men fortsatt få en forandring på kjøkkenet , malte hun kjøkkeninnredningen matt sort. Det gir en fin kontrast til de lyse veggene og gulvet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.