onsdag 2. desember 2015

Belysning vaskerom

Lurer på hvor mye lys man bør ha på et vaskerom som er ca kvm. Det blir lyse baderomsplater på veggen og . Holder på å lager nytt vaskerom og lurer litt på hvor mye lys man bør ha.

Rommet er på kvm og vi skal ha hvite baderomsplater på veggen . Chello er veldig vanlig i boder og tildels vaskerom ja. Folk gidder sjelden å legge mye penger til belysning i slike rom, og det er forsåvidt greit . Gjør vaskerommet til et drømmerom å være på, og sørg for å holde det rent.

GOD BELYSNING: Dette kvm store rommet er uten vinduer. Et vaskerom kan være så mangt - alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort. Sørg for god belysning – et arbeidsrom trenger lys, spesielt over . Det er andre krav til belysning på våtrom, sammenlignet med resten av boligen.


Slik velger du riktig belysning på badet . Glamox 30TPVD er en sprutsikker ovn (IP24) med elektronisk termostat for bruk i bad og andre våtrom. Ovnen er dobbeltisolert og leveres med elektronisk . Varmekabel på vaskerommet gir en behagelig oppvarming til tillegg til at det er praktisk med tanke på opptørking av fukt fra for eksempel et tørkestativ.

Belysning innendørs handler om mer enn valg av lamper. Funksjoner: Spredt lys til generell belysning av et rom. Det er ikke tillatt med 240V belysning i område og 1. I grovkjøkken, vaskerom og i kjeller monteres uttak 10mm over gulv og 1mm til side for utstyret.


Vaskerom belysning skal være funksjonell, men det betyr ikke at det kan ikke være attraktivt. Med utvalget av belysning alternativer tilgjengelig i dag, er du sikker . Nytt vaskerom - Gammel taklampe og god belysning! Det gjenstår fremdeles å vise frem noen detaljer fra det nye vaskerommet, som hvilken . I taket på vaskerommet hang det tidligere en gammel furulampe, noe som ga et veldig dårlig arbeidslys!


Etter oppussingen har eierne fått et vaskerom som både er estetisk vakkert og funksjonelt. Skru opp stemningen med den riktig mengde lys. Hos Kvik tilbyr vi et stadig økende sortiment av belysning til boligen. Milk-vaskerom fra Kvik har fokus på form og funksjon. Alle har rett til et kult vaskerom hos Kvik.


Linn Bad AS kan tilby en komplett kolleksjon med de krav til kvalitet du kan forvente av et moderne – og norskprodusert baderomsmøbel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.