onsdag 2. desember 2015

Elektriker voksenopplæring

Voksenopplæringen tilbyr videregående opplæring for voksne. Det er ikke bare 16-åringer som vil bli elektrikere. Etter at søknadene var behandlet, fikk jeg svar på at jeg . Eksamen avlegges på nærmeste videregående skole. Barne- og ungdomsarbeiderfaget kan være et yrke for deg som trives sammen med barn og unge og som synes det er . Alle som ikke har fullført eller benyttet seg av retten til videregående opplæring som ungdom, har rett til videregående opplæring som voksne .

Voksenretten gjelder fra og med det året søkeren fyller år. Retten gjelder for søkeren som ikke tidligere har fullført . Voksne som har fullført grunnskolen eller tilsvarende, men ikke fullført videregående opplæring, kan etter søknad ha rett til gratis videregående opplæring. For å jobbe selvstendig som elektriker kreves det fagbrev.


Hvis du vil jobbe for eksempel som elektriker eller helsefagarbeider, må du ha yrkesfaglig. Vi tilbyr gratis videregående utdanning for voksne. Utdanningen kan føre fram til fagbrev, yrkes- eller studiekompetanse. Du kan også få veiledning og .

Alle tjenester er gratis for deg med voksenrett. Hvis han vil ta tre år på videregående så må han søke om voksenopplæring , i Oslo har du . Elektriker er en utdanning på videregående nivå. Karrieresentrene i Vest-Agder tilbyr gratis individuell veiledning, realkompetansevurdering og opplæring for voksne på videregående nivå. Hvis du har voksenrett til grunn- eller videregående skole, eller du ønsker å ta utdanning som voksen uten voksenrett, finnes det mange muligheter for det i . Voksne, fra og med det året de fyller år, og som ikke tidligere har gjennomført videregående opplæring, kan ha lovfestet rett til videregående opplæring . Opplæring organisert for voksne ( voksenopplæring ) retter seg mot kandidater som er år eller eldre, og som ikke har . Voksne - videregående opplæring og realkompetansevurdering. I Nordland er det de karrieresentrene i . Nytt kurs i november for pårørende til mennesker med afasi og . Videregående fag eller yrkesfaglige studieretninger.


Dersom du ikke har benyttet deg av retten til videregående skole som . På OPUS voksenopplæringen tar nå den første klassen med elektrikere fatt på sitt andre semester. Se kontaktinforrmasjon i høyre marg. Mangler: elektriker Gerhard Schøning voksenopplæringssenter - thorastorm.


Har søkt meg på voksenopplæring på elektro, men vet jo ikke om jeg i det hele. Vgog Vgi elektrofag og deretter ny læretid som elektriker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.