onsdag 2. desember 2015

Spiler til rekkverk

Rekkverk både beskytter og rammer inn en terrasse og balkong. Regelverket sier at maksavstand mellom horisontale spiler er mm (ta hensyn til krymping). Vi har et godt utvalg av standard spiler.

I tillegg kan vi produsere etter kundens ønsker. Farger og materialvalg tilpasses kundens . Selvsagt kan du ha liggende spiler på rekkverk. Samme problem oppstår med rekkverk som skal ha horisontale spiler eller vajere og man risikerer at rekkverkskosntruksjonen ikke oppfyller de .

NG-11N-Alu er et flott rekkverk der spilene er utført i solide 3/4'' rør i sort eloksert aluminium. Rekkverket har et moderne uttrykk og kler de fleste hus- og . Rekkverksspiler til trapper i boliger, restauranter og offentlige lokaler produseres i dreid utførelse eller annet, etter selskapets standard eller etter kundens . Rekkverk Tpe Glass eller Plater Perspektiv. Som et alternativ til glass kan vi levere være rekkverk med vertikale spiler. Der finnes også mange vellykkede kombinasjoner hvor man har brukt både spiler og . Rekkverk , skyvedører , glasstak og skråvindu i mange varianter. Noen foretrekker rekkverk med glass, og noen ønsker spiler.


Du kan velge mellom flere ulike typer fyllinger: stående spiler, perforerte plater, glass i klips eller glass i skinner.

Vi har løsninger som takler de fleste utfordringer . Høyde på rekkverk i trapper og ramper skal være minimum m. Det gikk ikke så bra med megleren jeg limte i går. De to plankene hadde vridd seg, og tvingene klarte tydeligvis ikke å holde dette på plass. En står fritt til å kunne velge akkurat det rekkverket en har ønske om å pryde sin trapp. Grunnet et større kjøp på 16mm rør i børstet stål, kan vi gjenta suksessen fra tidligere og nok en gang tilby våre kunder spiler til en meget . Dersom terrassen ligger mer enn en halv meter over bakkenivå, er det krav om rekkverk. Rekkverket må bygges solid slik at det ikke gir etter for belastning, . Weland produserer tre ulike typer standardrekkverk til rette trapper: industrirekkverk, rekkverk med knelist og barnesikkert rekkverk med stående spiler.


Når det gjelder rekkverk, er mulighetene mange. Det mest vanlige er spiler, og de kan være både i tre og stål. Foruten spiler kan man velge rekkverk i glass, eller . I 20sto Ørebekkstranda Borettslag i Fredrikstad ferdig. RindeRekon AS har levert spilerekkverk i aluminium til svalganger og rekkverk i aluminium og glass til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.