mandag 16. november 2015

Vintage tepper

Vi er den novalg for håndlagde vintage overdyed tepper. Hvert teppe i vår samling er en av et slag. Vi er dedikert og utelukkende forholde seg til beste kvalitet .

Fargerike Vintage tepper er tyrkiske tepper som fargenøytraliseres før de farges på nytt i spennende fargetoner. Det endelige resultatet en tradisjonell . Vårens store nyhet er de lekre Vintage multi teppene fra Louis de Poortere. Vi har teppene inne på lager i mange farger og de kan .

Patchwork-tepper er laget av gamle teppestykker som har blitt klippet opp og sydd. Fargerike Vintage-tepper er tyrkiske tepper som fargenøytraliseres før de . Massimo Vintage er et unikt teppe satt sammen av ulike biter fra ekte vintage persiske tepper. Online butikk for moderne tepper og orientale tepper. Topp utvalg og kvalitet, meget fordelsaktig. Hold deg oppdatert på siste nytt, trender og nyheter!


Teppeabo - W ilton tepper i ull og syntet, ulltepper, flosstepper, kelim og patchwork. Vintage er gamle håndknyttede tyrkiske og persiske tepper som er steinvasket og farget i spennende farger. De fremstår som en blanding av det klassiske .

Kelkoo er en søkemotor for online shopping som hjelper deg med at kjøpe vintage tepper til fornuftige priser. Finn gode tilbud og priser på vintage tepper via . To connect with Salgsutstilling marokkanske vintage tepper, for Facebook today. Salgsutstilling marokkanske vintage tepper. Ekte Beni Ourain, Boucherouite og Ourika tepper rett fra kilden i Marokko. Gode priser på grunn av færre mellomledd.


Unique patchwork rugs made of semi-old Anatolian handknotted carpets. Each rug is unique and the sizes are all different. Kelimer er perfekte for folk som liker naturlige materialer og et rustikt teppe. Medine er laget av naturlig, ufarget geiteull og bomull.


Tine´s fantastiske julehjem i siste utgave av KK Living! Nå er endelig novemberutgaven av KK Living i butikken, og her finner du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.