søndag 15. november 2015

Asfaltering av gårdsplass

Skal du asfaltere på privat grunn? Vi har laget en sjekkliste og et sett av anbefalinger for deg som skal asfaltere privat gårdsplass , oppkjørsel, stikkvei og. Mange skal sikkert gjøre noe med innkjørsel og gårdsplass - og tenker at asfalt er et godt alternativ.


Har en gårdsplass med grus i dag som jeg ønsker å legge asfalt i, da jeg bla har en liten bakke som det hele tiden blir hull i når folk spinner i . Vi asfalterer alt fra gårdsplasser , oppkjørsler og parkeringsplasser til asfaltering av veier og fortau for bedrifter og privatpersoner i Østfold og Akershus.

Pris for asfaltering av Gårdsplass og Parkering er ofte billigere enn hva mange tror. Dette må man ta høyde for mot. Asfalten har normalt en tykkelse på til 5cm. En asfaltert gårdsplass er praktisk, enkel og slitesterk. Med fresing tar man bort en del av asfalten, slik at veien etter asfaltering blir like høy som før.


Les gjennom denne siden. Har du en gruset gårdsplass som krever mye vedlikehold?

Asfalt er tilnærmet vedlikeholdsfritt i en lang periode, og det er bare å spyle . Pristilbud på å legge 2kvadratmeter asfalt. Det har blitt gravd ut ny gårdsplass i år, lagt . Relaterte ord: priser på asfalt, knust asfalt, asfaltering gårdsplass , asfalt priser, asfalt pris, asfaltering privat, asfaltering priser, priser asfaltering, pris på asfalt, . Anleggsgartner,Maskinentreprenør,Steinlegger Etablere ca. Endre 70mmed gruset gårdsplass til gressplen.


Klargjøre og asfaltere ca. Hva slags materiale passer best for din oppkjørsel? Underlaget består i hovedsak av tidligere asfaltert områder, og. Vi utfører alt innen små og store asfalteringsoppdrag, fra innkjørsler og gårdsplasser til større veiprosjekter, i Oslo, Akershus og hele Mjøsregionen. Hadde det vært en gårdsplass der jeg ikke skulle vaske bil og nesten.


Endelig er anledningen her for å asfaltere gårdsplassen. Vi har ganske stor gårdsplass, nå er det subbus på den. Det er jernbanesviller som . Eksempler på asfaltering : Gårdsplasser , Oppkjørsler, Parkeringsplasser, Stikkveier og lignende.

Før asfaltering finner sted kan det være behov for å avrette underlaget, dvs øvre. Granitt, skifer og asfalt på gårdsplass i Larvik. Kontakt oss for en hyggelig . Tror du asfaltering av f. Da har du ikke snakket med oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.