fredag 6. november 2015

Ikea vaskerom skap

Moderne bad med integrerte klesvaskløsninger, inkludert ALGOT tørkestativ samt LILLÅNGEN skap og servant i brunsvart. BufretLignendeHvitt bad med servantskap og høyskap med to åpninger i døra for sortering av skittentøy. Vaskerom med oppbevaring bestående av tørkestativ og hyller fra gulv .

Hvite baderomsmøbler og vegger, IKEA-hylle og oransje dusj. Moderne bad med integrerte klesvaskløsninger som ALGOT tørkestativ samt LILLÅNGEN skap og servant i brunsvart. Vaskerom med hvite vegghyller, benkeskap med dører eller skuffer og et høyskap med hyller i . Vaskekrok på et baderom med vaskemaskin og hvite skap med dører.

METOD veggskap, hvit, Veddinge hvit Bredde: 40. METOD veggskap m hyller/dører, hvit, Veddinge hvit Bredde: 60.

Planla en løsning på vaskerom med Ikea-innredning i forrige uke. Ellers er jeg redd sponplaten i skapene ødelegges. Jeg har kjøkkeninnredning fra ikea på vaskerommet :) har bare.


På vaskerommet har vi kjøpt kjøkkeninnredning fra IKEA. Det som står under vaskemaskinene, er egentlig overskap til kjøl/frys. Hos oss finner du alt du trenger til ditt nye vaskerom. Når vaskerommet skal fornyes eller ominnredes helt, kan du velge skap og fronter fra Epoq.


Vi har spurt IKEA om du faktisk kan bruke kjøkkenskapene deres på badet eller vaskerommet. Enkle grep kan gi deg vaskerommet du drømmer om. Finn smarte oppbevarignsløsninger hos Ikea, Granit og Åhlens. Hvor kjøper man billigst skap til matbod/vaskerom?


De har bare kjøkkeninnredninger der, og jeg kan nok klare . Skapene er kjøpt på IKEA og heter lillången (link). Så deilig med så ryddig og oversiktlig vaskerom :) Jeg elsker system selv, har sett litt på . Pga litt feilberegning på vaskerommet så endte det faktisk opp med at vi måtte ned igjen på IKEA igår for å bytte ene skapet til et litt mindre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.