fredag 6. november 2015

Fotballmål 5 er

Fotballmål med opp til års garanti. Dette er vår bestselger for 5er-fotball! Nett må bestilles utenom. Da brukes minimål i størrelse 2- m brede og 75-m høye. Se også hagemål til private.

Sekstenmeteren er et felt som strekker seg 1 meter rett ut fra mållinjen i . Målenes størrelse bør være 2- m bredde x 75-m høyde (minimål). Det er ikke keeper i treerfotball og straffefelt brukes ikke. Mål: 2x 1x 1cm. Vi har normalt korte leveringstider. Stort utvalg av fotballmål i god kvalitet og flere størrelser til barn og voksen.


Her finner du basket stativ , fotballmål , bordtennis bord etc? Basket, Mål, Ballspill.

Norasonde Industri og Sport designer og produserer fotballmål til det skandinaviske markedet - både til bredde- og elitefotball. Maskene er på mm for å hindre klatring, samt knyttet for ekstra slitestyrke. Jeg skal kjøpe fotballmål til mannen.


Nordens kraftigste fotballmål med innvendige . Du har søkt på fotballmål , og fikk treff. Legg alle treffene i dette søket i. Amatørspilleren Marc Burrows dro til direkte fra midtlinjen og så ballen gå i mål sekunder etter avspark. Scoringen er verdens raskeste på . Bruddsikre hjørner med innvendig stålprofil. Oversettelse av ordet fotballmål fra norsk til engelsk, med synonymer,.


Det spilles på tvers av en vanlig halv . Navn: Mål, Assist, Sum. Et frittstående, transportabelt ungdomsmål med en oval aluminiumsprofil. Levers komplett, umontert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.