fredag 6. november 2015

Festemateriell betong

Her finner du plugger og bolter til bruk i betong , lettbetong, Leca. Prøv gjerne innfestingsguiden på som gir deg tips om bruksområder og . Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil, båt, hjem og fritid. Festemateriell til isolasjon m. Betongskruer, treskruer m. Det finnes et utall av muligheter når du skal feste i betong , og i videoen over viser vår ekspert Per Christian Mathiesen hvilke metoder du kan .

Type se side i håndbok betong. Produsent ARVID NILSSON. Dette er originalen for festemateriell til rør, kabler bokser og kanaler i mur og betong.


Godkjent for montering i betong og sprukket betong. SORTIMENT OG FORPAKNINGER . Bentsen as - totalleverandør innen sveiseutstyr, gassutstyr, festemateriell og. Hvis veggen er kompakt betong eller tegl kan man bruke en plugg som utvider seg i hele lengden. Materialet vil tåle presset, siden det ikke er . Også velegnet til innfesting av f.

Montasjeskinne for el-bokser etc. Finnes festemateriell som er egnet? Jeg har tenkt på ekspansjonsbolt, men har ikke funnet så lange som jeg trenger. Wall-dog senk 7x32mm 100stk For gips,tre, betong. Byggematerialet har førsteprioritet når du velger festemateriell.


FESTEMATERIELL Klikk på en av kategoriene under for å vise produkter. Vareparti Fischer festemateriell betong anker fra FINN. Egnet til feste i tegl, betong , lettbetong, naturstein og Leca.


Leveres i alle størrelser. Karmskrue for montasje i betong , lettbetong, murstein og tre uten plugg. Brukes hovedsakelig for montasje av vinduer og dører (karm).


Beskrivelse, Dimensjon, Vekt 1stk(kg), Artikkelnr. Bor hull i betongen med bor iflg tabellen. Hullet må være noe dypere enn skruen er lang pga av at skruen dytter betongstøv foran seg innover i hullet. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Løsfot i beton med håndtakTilpasset for stolper på 60mm i diameter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.