torsdag 12. november 2015

Hvitpigmentert lakk gulv

For gulvplank i furu er det vanlig å gå for en lys innfarging med en god vannbasert lakk som toppbehandling. Vi bruker ofte en hvitpigmentert. Et hvitoljet og et hvitmattlakket gulv har to helt forskjellig.


Vi har ute anbud på mittanbud og skal nå velge gulvsliper som skal. Vi har fått tilbud om slip og hvitpigmentert matt lakk , men vi er veldig .

De vurderte lenge å male gulvet i en lysere farge, men bestemte seg etter hvert for å slipe og behandle det med hvitpigmentert ultramatt olje. TreStjerner Gulvlakk oljebasert kan brukes på tre-og parkettgulv , samt benker, møbler. Et nytt eller nyslipt parkett- eller tregulv kan behandles på mange måter.


På tykke bord kan du påføre 2–strøk vannbasert lakk på samme dag, men på. Man kan si at olje gir gulvet et mer levende og varmt preg enn lakk , men oljen kan ikke vise til samme slitesterkhet. Naturell eller hvitpigmentert.


Vi hjelper deg med sliping av furugulv med hvitpigmentet lakk for å unngå missfarging samtidig som kvalitet bevares i mange år. Det brukes forsatt ojelakker ( helt utrolig) i dag for lakkering av gulv.

Noen tror det hjeper å pigmentere disse lakkene med hvit. Disse lakkene gulner mest av alle. Det var meningen at vi skulle beise gulvet nøttebrunt og så lakke oppå, men det fikk vi.


Vi kunne lakke med hvit panellakk og så lakke med blank lakk oppå. Har du kjøpt nytt gulv ,. Det hjelper lite med hvitpigmentering. Her pleier jeg heller å bruke naturlig olje, eller hvit transparent, som vil gi et ubehandlet.


Riktig lakk kan fornye gamle tregulv og parkett. Du har slipt ned tregulvet – eller lagt et helt nytt – og nå vurderer du hvilken behandling som er best: olje, lakk , voks, såpe eller maling. Det er helt utrolig hvor mye gulv og treverk har å si for en leilighet! Forreste felt skal ha en vannbasert gulvlakk. Her benyttes en hvitpigmentert nåletrelut, som helles opp i et lite spann.


Vi kom frem til at gulvolje av typen Hvit var det beste for oss. Parkett Eik Hvit Matt lakk er et vakkert eikegulv - innfarget med hvite pigmenter. Lett børstet for et naturlig utsende og en matt overflate.


Klikksystemet 5Gc - enkel. Det er to hovedgrunner til at vi overflatebehandler tregulv.

Lakk forsegler gulvet , og gulvet vil med tid få en litt gulere farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.