torsdag 12. november 2015

Gresstrimmer test

Du kan kjøpe en gresstrimmer for noen hundrelapper. Har du hage med plen, har du også bruk for en god kantklipper, eller gresstrimmer som de også kalles. Av de seks gresstrimmerne i testen er det den billigste som trekker det lengste strået, Rustas trimmer.

En kantklipper, eller gresstrimmer om du vil, er uunværlig for de fleste hageeiere. Den kommer til der gressklipperen er for stor, godt ned i . I prinsipp minner en ryddesag om en svær gresstrimmer, men med noen vesentlige forskjeller.

Den har motoren i den ene enden og verktøyet i . Vi har testet åtte gresstrimmere, slik at du kan danne deg et inntrykk av dem. Fordi det både finnes bensindrevne og elektriske trimmere, har vi testet fire av hver. Bosch batteridrevet gresstrimmer - ART 26-18V LI, Fremragende kutteytelse, komfortabel håndtering. Test av vår Gresstrimmer GT 1 batteridrevet. Vi tilstreber alltid god kvalitet på våre produkter.


Den enkle tanken bak dette er at det er dyrt . Du sier selv at det er et skikklig villniss du skal holde rent og jeg tviler sterkt på at det er slike forhold BD rydderen er testet under. Veldig happy med den minste modellen til Honda (4LN).

Forøvrig må du avgjøre om du skal kunne montere . Kjøp kantklipper 20modeller fra Al-Ko, Bosch, Einhell, Gardena,McCulloch, Black Decker, Ryobi, Stiga, bensin , elektrisk og batteri i nettbutikk. Moderne design og en konkurransedyktig pris vil gjøre dette til en storselger blant de større elektriske gresstrimmerne. Kåret til Best i test i bladet Gjør Det Selv, . Smått genial hybridtrimmer som kan drives med både batteri og ledning.


Trimmeren har regulerbar klippebredde, nedfellbar plantebeskyttelse, teleskopisk . Har du hage med plen, har du også bruk for en god kantklipper, eller gresstrimmer som . Be alltid om å få prøvekjøre maskinen før du bestemmer deg. Kontroller at trimmerhode og sprutevernet er testet og CE-merket, og at de kan brukes sammen. Bruk en god gresstrimmer for å få orden på plenen din. Med en allsidig gresstrimmer med høy kapasitet fra Husqvarna vil du få .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.