tirsdag 27. oktober 2015

Vann til elefantene bok

Vann til elefantene har vunnet flere priser og ble i 20kåret til årets bok av BookSense, de amerikanske uavhengige bokhandlene. VANN TIL ELEFANTENE er en spennende historie med sirkuslivet som burlesk. Den har vunnet flere priser og ble i 20kåret til årets bok av BookSense, .

Vann til elefantene er kanadiske Sara Gruens tredje roman. Den er utgitt i lan og har solgt i mer enn millioner eksemplarer verden over. Vann til elefantene av Sara Gruen - Se omtaler, sitater og terningkast.


Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv!

Vann til elefantene er en filmatisering av boken med samme navn, skrevet av Sara Gruen og utgitt første gang i 2006. Boken lå uker på bestselgerlisten til . Vann til elefantene er skrevet av den kanadiske forfatteren Sara Gruen. BOK: Det er få ting som kan by på så mye romantikk, dramatikk og. Vann til elefantene er en erindringsroman lagt i munnen på nitti år . VANN TIL ELEFANTENE er en spennende historie med sirkuslivet som.


I boka Vann til elefantene møter vi Jacob som er gammel og bor på et gamlehjem. Image for Vann til elefantene from Norli .

Vann til elefantene forteller en lignende historie, og skildrer miljøet på. Stikkord: 1930-tallet, basert på bok, Christoph Waltz, depresjonen, . Jakob sit på gamleheimen og ser attende på livet sitt. Kort fortalt døyr foreldra hans i ei bilulykke, slik at han får . Hei dere, her kommer del av anbefalingene- Denne gangen er det Vann til elefantene som står for tur! Skjebnens luner kaster ham ut i en vagabondtilv?


Litteratur og film-seksjonen i Frekvens anbefaler alle å lese den spennende og dramatiske boken ''Vann til elefantene'' av forfatteren Sara . Bok 2011: Vann til elefantene av Sara Gruen. Dette er ein artig roman, fylt av romantikk og spenning. Ein gammal mann på eller år, vaknar ein morgon på aldersheimen der han bur, ganske sur og gretten som vanleg, heilt til sjukepleiaren . Jeg har lest en god del bøker og hørt en god del lydbøker de siste månedene, og ligger langt på etterskudd med bokanmeldelsene, men denne . Sara Gruen har skrevet en bok om USA, depresjonen og sirkuset The Benzini.


Boka er oversatt til norsk; Vann til elefantene (Bazar forlag).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.