tirsdag 13. oktober 2015

Pusse opp stue

Få inspirasjon, tips og gode råd til oppussing av stue her. Vurderer du å pusse opp stuen hjemme? Her er noen trender du kan la deg inspirere av.


Da Julie Furset innredet stuen , valgte hun en utradisjonell innfallsvinkel. Det var nemlig én ting.

De fleste river ned vegger for å åpne opp. Pusse opp stuen med lys maling. Noen strøk med lys maling på vegger og tak har gjort underverker i dette interiøret som . Stue , kjøkken og de voksnes soverom ligger på topp. Les hele oppussingsguiden her.


Trikset er å pusse opp billig, tabbefritt og effektivt. To soverom og stue med kjøkken har fått nytt og moderne uttrykk.

I tirsdagens episode av Tid for hjem pusset vi opp en stor og romslig stue som skulle fungere som et oppholdsrom for hele åtte personer. Går med planer om å pusse opp stuen , men trenger tips til hvordan det. Spisestue etter oppussing.


Fyll lungene med vår luften, dekk til et lite område, vask, puss og mal i din yndlingsfarge. Kjøkkenet var ikke pusset opp siden huset var nytt på 70-tallet, og trengte nå en god oppgradering. Enten det er et slitent soverom eller en kjedelig stue som fortjener en. Internett flommer over av god inspirasjon til deg som pusser opp. Stuen , som gjerne er familiens samlingspunkt, er det rommet de fleste har planer om å pusse opp.


Andre rom vi ønsker å fornye i løpet av året er kjøkkenet og . Fjerne panel på en vegg, sette på gipsplate. Forny stuen din med oppussing av vegger, tak, gulv. Vi pusser opp din stue til avtalt tid. Stua og soverommet er billigere å pusse opp enn kjøkkenet. Badet er desidert dyrest.


Mange av oss drømmer om å pusse opp stuen - det er jo tross alt der vi oppholder oss mest. Les disse rådene og få stuen du alltid har ønsket deg.

Hvilken rekkefølge er det lurest å gjøre ting i? Stua var helt klart det som solgte huset for meg. Og jeg er veldig spent på om vi tørr å gjennomføre det vi har bestemt oss for! Lengter du etter forandringer, men har lite budsjett?


Sjekk hvordan du kan pusse opp stue , kjøkken og bad uten at det koster skjorta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.