tirsdag 13. oktober 2015

Byggesøknad terrasse

Artikkelen gir informasjon til deg som skal sende inn en byggesøknad for terrasse. Hva skal byggesøknaden inneholde? VERANDA, BALKONG OG TERRASSE. Søknad sendes til: Gran kommune.


Vær oppmerksom på at en ny terrasse er meldepliktig, men hvorvidt du kan levere.

Dette vil gjøre det enklere for alle som vil sette opp en garasje, en sykkelbo en terrasse eller vindfang, sier Sanner. Bygge tilbygg (altan, terrasse ). Statsråden minner om at . I mitt tilfelle ønsker jeg å bygge en terrasse som som går ut fra hagen og. Bygging av terrasse på bakken vil, der plasseringen ikke er i strid med. Planlegger du å bygge terrasse eller platting?


Prøv vår sjekkliste for å finne.

Mindre ting som ikke krever søknad. Det er flere ting du kan . Du kan bygge terrasse på bakken uten å søke, såfremt plasseringen ikke er i strid med arealformål, planbestemmelse eller hensynssoner. Vi skal bygge større terrasse og lurer veldig på om vi må søke om dette. Har hørt både det ene og det andre og er rett og slett veldig i tvil!


Terrasse , veranda eller balkong. Vi hjelper deg med anbud på byggesøknad. Søke om fasadeendring (skal sette inn et nytt vindu). Se hva du kan bygge uten søknad her! Dette kan du bygge uten å sende nabovarsel.


Ny garasje en meter fra tomtegrensen, et meter høyt gjerde på tomtegrensen eller et 50 . Ikke alle terrasser og plattinger er unntatt søknadsplikt. Les mer om byggesøknad terrasse , og hvordan byggesøknad terrasse utformes. Oppføring av veranda er søknadspliktig.


Dersom vilkårene under er oppfylt kan tiltakshaver selv stå som ansvarlig for tiltaket.

Hva må være i orden før bygging uten søknad. Hvilke verandaer, balkonger og terrasser er unntatt fra søknadsplikt og hvilke er . Angående tiltak som er unntatt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.