mandag 19. oktober 2015

Liten vedovn med glass

MINIMALISTISK: Liten , funksjonell og moderne vedovn for rom som krever et mindre varmebehov. Denne kubistiske ovnen fås med glass - eller . Se vårt brede utvalg innen vedovn og peisovn her - Nordpeis. En vedovn tar liten plass og er lett å plassere i hjemmet.


Varmefag har Norges største utvalg av vedovner. De fleste vedovnene har glass med godt innsyn til flammene og flere kan utstyres med .

Serien er laget ut fra et ønske om en liten , fremtidsrettet peisovn med høy. Dette er en liten vedovn i klassisk design, med stor glassdør med sprosser som gir flott innsyn til flammene. Henriksen Peisforum 15. Ildsteder Frittstående. Peisinnsats, Kassett og Ettermont.


Peisovnen Contura 8er seriens grunnmodell og fås i grått og svart med et stort glass i døren. Brennkammer F 2med sideglass sort lakk - Jøtul. Dette er en tradisjonell smijernsovn med nye moderne linjer.

Sense er laget i solid . Stram og enkel, med større glassdør enn vi er vant til. En liten vedovn til de største . Liten og kompakt vedovn med store glass som gir meget godt innsyn til flammene. Contura 800-serien finnes i flere ulike varianter basert på . De stilrene linjene passer fint inn i enhver inndredningsstil - fra det moderne til det klassiske.


Dovre TAI 45WT peisovn svart. Gulvplate i glass Partivare. Rettveggsplate D90cm x B50cm med to . Glass til peis, peisovn eller vedovn fra Jøtul eller andre merker Har du. Et peisglass med skader eller sprekker gjør liten nytte. Er peisen for stor vil man konstant fyre den på for lav effekt og ende opp med sot på glass og i skorsteinen.


En for liten ovn vil bli overbelastet og få en redusert . Det er derfor bedre å kjøpe en liten ovn som får jobbe for fullt enn en stor ovn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.