mandag 19. oktober 2015

Lakkere kjøkkenfronter

Pris varierer fra maling og kjøkkenstørrelse. NO Vi tilbyr spraylakkering av skapdører, skuffer, vitrineskap , dører etc. Restaurering med maling kan derfor være et meget godt alternativ.


Lakkering av brukte kjøkkendører og annet av . Larkollen , Tirsdag 17.

Hva slags maling kan evt brukes i en lakksprøyte? Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen. Ta kontakt med oss i Malermester Eilif Andersen AS. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like godt som nytt.


Gratis taksering og garanti på utført arbeid. Kjøkkenfornying trenger ikke være dyrt. Sett bort arbeidet til oss i dag!


Spraylakkerte kjøkken gir et utrolig holdbart, pent og slitesterkt resultat, sier Terje Skaar fra Poly Teknikk AS.

Vi bruker to-komponent lakk som er mer holdbart enn olje- eller vannbasert maling. Det er lett å vedlikeholde og det skal godt gjøres å slite det bort. Prisen på å spraylakkere et kjøkken ligger på et . Det kan virke surt å bytte ut hele innredningen dersom alt fungerer som det skal og kjøkkenet er godt bevart. Ved å lakkere om kjøkkeninnredningen og bytte noen knotter får du et resultat som gir inntrykk av å være nytt, og et kjøkken i akkurat den fargenyansen . På ett minutt lærer vi deg både forarbeidet.


Noen som har erfaringer å dele? Jeg vurderer å foliere kjøkkendørene på kjøkkenet, men mannen vil helst spraylakkere det. Jeg mener det er mye mindre job.


Før innlevering må alle kjøkkenfronter vaskes med salmiakk og alle beslag, hengsler og håndtak være demonterte. Vi tilbyr lakkering – spraylakkering av skapdører, skuffer, vitrineskap, kjøkkenbenk etc. Oppussing av gammelt kjøkken er lønnsomt.


Når det gjelder priser kommer det bl. Dette varierer stort sett fra kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.