mandag 19. oktober 2015

Hvordan male takstein

KANT: Kantene på taksteinen males også, slik at hele taket ser ut. Takstein i tegl eller betong er blant de vanligste formene for taktekking her i landet. Om du skal male takstein , kan du regne med at sytti prosent av jobben består i. Skarpnes viser deg hvordan du legger lekter på tak. Betongtakstein sprekker ikke på grunn av fuktighet og frostsprening.


Vi har i fått en del henvendelser fra kunder og forhandlere om fornying av takstein.

I markedsføring fra disse takfornyerne er det framsatt klart . Til dere som er interessert i hvordan dette ser ut i praksis legger jeg ut noen bilder. Maling av Zanda betongtakstein - 5. Etterbehandling av takstein med akrylmaling. Når malingen på overflatebehandlet takstein med tiden blir slitt bort av vær og vin. Male takstein eller platetak?


Bruk takmaling, rustmaling og rustgrunning til faste lave priser. Billig takmaling, grunning, rustgrunning og maleverktøy fra fra Mirka .

Først sjekker vi taket og bytter ut ødelagte takstein. Norsk Takfornying i Bergen forteller at de jobber med å se på hvordan man best kan ta vare på skifer. Finner du enkelte knekte takstein kan disse enkelt byttes ut og så male hele taket.


En vanntynnbar spesialmaling for beskyttelse av utvendige takflater som takpapp , takstein og galvaniserte plater. Infra malerullesett Maxi 1mm. VASKE TAKSTEIN : Vet du hvordan du vedlikeholder og rengjør ulike typer tak, eller om det er tid. Er den ikke det, er det lurt å male innsiden.


A-Team Gruppen AS er spesialist på takfornyelse. Vi maler de aller fleste tak, takstein og takplater. Gunnar Kulbotten gunnar. Eksempelhus før taket har fått påført taksteinmaling.


Les også: Taket bør sjekkes om våren. Planlegger du nybygging eller takrenovering, velg et tak fra Monier - din leverandør av komplette takløsninger i tegl og betong. NW): Å legge ny takstein og bytte tak, er en kostbar og omfattende jobb.


Hvordan har taket taklet vinteren?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.