fredag 16. oktober 2015

Fuktsperre kjeller

Har du en kald kjeller du ønsker å tilleggsisolere, finnes det flere alternativer. Generelt bør man være forsiktig med bruk av fuktsperre i kjelleryttervegg. Ei felle å gå i er at man legger tregolv rett oppå kjellergulv uten fuktsperre, sier Jan Chr.

Hvis kjellergulvet ikke har fuktsperre, bør du . Hei Har et rom i kjeller som er under bakken med kun et vindu og to ventiler. Feil isolering av kalde kjellerrom som bygges om til oppholdsrom, er en gjengangerfeil i eldre hus. Halvparten av boligeierne tror feil og vil ha .

Her får du tips om du skal legge nytt gulv i kjeller. System Platon på innsiden av kjeller veggen beskytter isolasjon, stenderverk, paneler o. Hvis kjelleren er fuktig, finnes det ulike løsninger. Prinsipper om hvordan du støper gulv i kjeller, Betonggulv på grunn, Betonggulv med. Fuktsperre i form av mm PE-folie, alternativt radonsperre, legges på . Innredning av oppholdsrom i eksisterende kjeller.


Eksempel på gammelt betonggolv uten isolasjon og fuktsperre.

Hvordan gjør vi det når kjelleren har saltutslag på veggene,. Den tredje beste løsningen er å bruke vanlig 0. Fukten kan stoppes med FuktStopp som er en fuktsperre fra Herdins. Anbefaling fra NBI: n 1mm i yttervegg n 1mm i tak n 2mm i golv mot kjeller. Fokus på: n Isolasjon n Tetthet n Nøyaktig utførelse.


Fuktsperre festes til sperrene/stenderne. I hus med høy kjeller er det som regel forholdsvis enkelt å isolere gulvet mot 1. Jeg har pigget ned gulvet i kjelleren for Ã¥ fÃ¥ bedre takhøyde og skal bygge opp igjen gulvet pÃ¥ med isolasjon, fuktsperre (mm plast) og ny støp. Etterisolering av etasjeskillet mot kald kjeller. Et kryperom er et ventilert, 500-6mm høyt luftrom mellom gulvbjelkelag og terreng, og er vanlig i småhusboliger oppført i perioden 1950-1970-tallet.


Har du denne lukten i kjelleren din, bør du sterkt vurdere tiltak for å få fjernet fukten. Det finnes mange årsaker til vanninnsig og fuktighet i kjelleren. Gulvet må legges med isolasjon og fuktsperre da det er i kjeller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.