tirsdag 27. oktober 2015

Glass innerdør

Dørblad Sindre Furu Ubehandlet med glass. Og til rom som har bruk for så mye dagslys som mulig - slik som ganger og entréer - kan en innerdør med glass ha samme effekt som å montere et ekstra vindu, . Du finner innerdører i heltre og innerdører med helglass.

Velg også mellom klart, sotet eller farget glass. Vi har også tofløyede dører til rom som skal ha en ekstra . Vårt utvalg omfatter blant annet massive innerdører i furu, hvitmalte doble dører og mer moderne innerdører med klart glass. Tradisjonsrik innerdør med massiv stamme og glass.

Minimalistisk dør med rene linjer og frostet glass. Trodde du at det var vanskelig å skifte innerdør selv? Uansett om du ønsker deg en moderne innerdør, tradisjonell formpresset dør, skyvedør, innerdør med glass eller med ulike funksjonskrav - i sortimentet finnes . Se det store online utvalget av Innerdører hos BAUHAUS. LAMELL TIL PRESIDENT HVIT FASETTSLEPET GLASS - MARLEY. Billige innerdører til alle husets rom finner du hos oss på Byggmax.


Massive furudører, brannbestandige dører eller vanlige, hvite og enkle speildører - det er ditt . Formpresset slett innerdør, inkl hvit karm.

Unik formpresset innerdør med sporfrest mønster, eks karm. Furu innerdør med glass ruter, eks furukarm. Stil Massiv Innerdør m/glass, karm og dempelist. Stil massiv innerdør m/glass Moderne glassdør i et minimalistisk design som egner seg til bruk i leilighet, bolig, kontor og andre steder hvor det ikke er andre . En flott og moderne innerdør med sidefelt og 2xglassruter i klart glass.


Døren gir et stilrent inntrykk som passer i de fleste miljøer. Atle 2/3-glass (ubehandlet furu/beiset). Ramsö glass er en innerdør med massiv eikeramme, dvs. Dørens fylling består av et klart, herdet enlags glass som standard. Låskasse: Assa 20(Hvitlakkert) Skåter: MU2849.


Vi har et stort utvalg av innerdører på lager. Swedoor dørblad Style SP+ SPglass lett hvit 1x 209. Scanflex dørblad Sindre hvit glass 2x3ru.


Line helt glass hvit er en minimalistisk dør med rene linjer. Vi har nå Innerdører med glass fra Finn. Massive innerdører er av høy kvalitet i tidsriktige modeller. De massive døren fåes i furu ubehandlet, furu lakkert, hvitmalt, . Dørblad i heltre med åtte glassruter og handtak. En dør med glassinnslag lar lyset spres mellom rommene, også når dørene er lukket.


Dooria tilbyr ulike typer glass for innerdører og ytterdører. For fullt produktspekter se våre kataloger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.