mandag 14. september 2015

Stålbygg as

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Ingen oppgave er for liten eller stor. Kontakt oss i dag for en helt uforpliktende samtale.


Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Vi leverer i Oslo, Bærum, Akershus, Østfold og . Borga har over års erfaring med produksjon av byggeplater og bygging av stålhaller.

Stålbygg , mekanisk montasje eller prefabrikasjon? Vi utvikler og selger kvalitetsløsninger og kontrollerer hele kjeden selv. Arkitekt og Søknadsprosesser.


Konstruksjonstegninger og . Jern, stål og metaller - Produksjon. Firmaet har montert stålhaller, sandwichelementer, stålplatetak . Besøksadresse, Sørkilen Gressvik. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som . Les mer om SN STÅLBYGG AS.

GODKJENT FOR ANSVARSRETT: Sentral godkjenning er en generell prekvalifisering av foretaks kvalifikasjoner vurdert opp . Steen Eiendom AS om oppføring av nytt næringsbygg på Skolmar i Sandefjord. Skal bygge for Posten og Bring. Veidekke Entreprenør har fått i oppdrag å bygge nok et logistikksenter for Posten og Bring, denne gang på Vagle i Sandnes. Bygningfysisk (RIBfy) LSS Posten Bring Stavanger utføre av Termoenergi Termoenergi fått oppdraget som bygningfysik (RIBfy) prosjekterende . Vi er en totalleverandør av bærende stålkonstruksjoner for bygg og anlegg. Vår fleksibilitet gir deg trygge, raske og prisgunstige løsninger tilpasset din hverdag og dine utfordringer.


Vi kan også levere fasade. Nytt nettsted er på vei! Dra fordel av nettverket ditt og bli ansatt. Frakt, vinduer, dører og porter, etasjeplan, delingsvegger, trapp, etc.


Vi har lang erfaring innen bransjen, . Webutvikling, synlighet og design. Entreprenørvirksomhet og alt hva dermed står i forbindelse, samt deltagelse i annen næringsvirksomhet av enhver art, enten direkte eller . Totalentreprenør som tegner, utvikler og oppfører ulike typer nærings- og industribygg over hele Norge. Har i løpet av fem år økt omsetningen . Dette er for og få inn kompetanse og ressurser som vi trenger i firma for og . Find executives and the latest company news.


SelskapsforAksjeselskap (AS).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.