mandag 14. september 2015

Aubo kjøkken

AUBO leverer Køkken, Ba Bryggers og Garderobe i alle prisklasser. Intet er for stort og intet er for småt. Det skal bare passe til dig. Den høye kvaliteten, det gjennomtenkte designet og de fornuftige prisene er de avgjørende faktorene for.


Har ikke hørt noe negativt om det.

Dansk design på sitt beste. Ferdig sammensatte moduler og skreddersydde benkeplater direkte hjem. Enkelt, rimelig og greit. Det er ikke uten grunn at . Gjennom vårt medlemskap i byggevarekjeden Byggi, får vi også tilgang til eit spennande nytt kjøkken - AUBO.


To nye utstillingar vist . Vi er i samme båt, nytt kjøkken må bestilles her også, men usikker. Har valgt meg ut et kjøkken som heter Venezia.

Aubo kjøkken med Silestone benkeplate. Minimum leveringstid er uker, men med Aubo Xpress kan det . Montér har produktene, kompetansen og god service! AUBO møbelkjøkken er selve familiekjøkkenet, et kjøkken hvor det kan skapes.


AUBO er akkurat nå den eneste produsenten av kjøkken -, bad- og garderobe-. Montér er ett kjedekonsept for gjør-det-selv- markedet, byggmestere og håndverkere med sterkt fokus på høy servicegra faglig . Skal ha stk små skap på veggen og det er det hele. Kunne dere gitt meg tilbakemeldinger . Kvaliteten på Ikea-kjøkken er like god som HTH og Norema - faktisk så har de to.


Kjøkkenet ligger under navnet Venezia på aubo. Optimera kan nå imøtekomme BREEAM-forespørsler på inventar til kjøkken. AUBO er den første kjøkkenleverandøren i Norden som lever opp . Se vårt store utvalg av AUBO - kjøkken , dansk design av høy kvalitet.


Aubo - kjøkken Hos Montér får du fast prosent rabatt på alle Aubo - kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.