mandag 14. september 2015

Peis og pipe

Vi jobberover hele Østlandet og teller pr i dag ansatte i bedriften. Fargesetting av peis - Alt til bolig,rh:alttilbolig. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


Har nå også begynt med Toshiba Va. Har du noen ganger tenkt etter å ha kommet hjem til kald bolig midtvinters at peisovn – ja, det hadde vært noe.

Du tar av deg vinterjakken, skrur opp temperaturen på panelovnen og slår fra deg tanken om peis. Det får bli med drømmen. Vi er Norges største leverandør av peis , vedovner og pipe og skaper nye ideer og trender innen vedfyrt varme - Nordpeis. Nettbutikk ovn, pipe peis , Peisutstyr. Peisen tar knapt mer plass enn pipa, den kan få design etter kundens ønsker og i tillegg er den rask å montere.


Argumentene er gode for Nordpeis og Webers nye peis og pipe i ett. Av: Per Bjørn Lotherington.

Odin som den nye peisen kalles, er utviklet av Nordpeis og Weber i . Siden den tid har vi vokst og er idag høyt kvalifiserte ansatte med lang erfaring innen varmebransjen. Vi legger vekt på kvalitet i alle ledd av arbeidet slik at du får det produktet eller tjenesten du har bestilt. Vi holder til på Nøtterøy i . Klargjør peis og pipe for fyringssesongen. På tide å børste støv av peisovnen?


Om sot og fastbrent smuss fra i fjor setter en demper på peiskosen, er en real rengjøring på sin plass! Renser du pipen i samme slengen, kan du også gjøre ditt for å forhindre pipebrann. Foto: Jøtul, Harald Sola . Vårt sortiment omhandler peis og pipe.


Utover dette representerer vi et bredt sortiment av peisovner og peis-innsatser. Vestfold peis og pipe AS. Pipe- og skorsteinsrehabilitering.


Her finner du informasjon,artikler og oversikt over leverandører av peis , pipe og ovner. Skal du pusse opp eller bygge nytt?

Dette er stedet for å finne inspirasjon til jobben. Skorstein, pipe og skorsteinspipe er navn som i dag brukes om hverandre. Den opprinnelige betydningen av ordet (gammelnorsk: skorsteinn, fra mellomtysk schorstein var ildsted eller peis . Etymologisk betyr det tyske forleddet schore (beslektet med gammelnorsk skoröa) støtte eller stiver, og må ha betegnet . Nå får du peiser som er elektriske og andre som brenner etanol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.