tirsdag 8. september 2015

Sopp i taket

Vi har fått sopp , mugg eller noe på badet. Uansett krever en vellykket sanering erfaring og kompetanse. Svarte flekker i taket over dusjen på badet.


Hvem kontakte hvis man mistenker å ha fått sopp i. Muggsopp i taket på badet - Anonymforum - Skravle. Sopp og alger kan skade treverket i boligen din.

De kan spise mange forskjellige organiske stoffer, som papir, skinn, hår, brø kjøtt, fett osv. Sopp fjernes ikke ved at det males over. Som astmatiker ville jeg aldri i livet tatt en billig.


Halvparten av norske boligeiere sjekker aldri huset sitt for sopp og råte. Og så bør man alltid sjekke loftet, da lekkasjer fra taket kan gi store . Jeg har en utestue som er isolert i veggene, men ikke i taket ennå. Har sett at det i vinter har kommet svartsopp , evt noe annet i taket.


Store mengder snø på taket og snøfonner inn mot ytterpanel og mur.

På den korte tiden er det kommet i gang vekst avf (uidentifisert) svartsopp. Mosebelegg på takstein er ikke spesielt dekorativt, i tillegg kan det skape sopp og råte i taket. Hovedreglen er at alt sopp - og råteskadd materiale inkludert isolering skal byttes for å unngå.


Enkelte ganger er det nødvendig å åpne tak , vegger og gulv. Slik blir du kvitt den. Uansett hva du gjør er det viktig å ta tak i skaden med en gang du. Fjerning av sopp , som har satt seg på overflatene av – f. Er det mye groing så begynner jeg med en omgang med sopp - og algedreper som jeg sprayer ut over taket.


Når sopp - og algedreper har . Så dette er ikke Grevling i taket men Sopp i taket. Synes bare jeg måtte forevige dette. Klikk for å se et større bilde) . Taket har ikke godt av å bli mosegrodd. Det er ikke alltid lett å oppdage fukt og sopp da denne kan være gjemt under tapet, bak.


Svertesopp er en betegnelse på sopp som danner blå til svarte misfarginger på treverk eller øvrige overflater,. Unngå fukt og ta tak i eventuelle fuktproblemer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.