tirsdag 8. september 2015

Avstandsmåler app

Smart Measure er et verktøy i det andre settet med Smart Tools samling (avstan høyde). Denne avstandsmåleren måler avstan høyde, bredde og areal av et . Den enkleste måten å måle avstanden fra din iPhone!

Sikte Norge er en såkalt augmented reality-app (utvidet virkelighet) der du retter. Appen har høydemåler, avstandsmåler og speedometer. Det er nesten ikke grenser for hvor mange ting mobiltelefonen nå fungerer som en erstatning for.


Bruk iPhone/Android sammen med avstandsmåleren PLR C fra Bosch. En slik app som vi bruker er Carpenter, som finnes til Android og iOS. Jeg bruker toolbox sammen med vateret og avstandsmåleren GLM 80 . Det finnes en rekke mer eller mindre gode apper som fungerer som linjal eller målbånd.


Smart Measure er en av dem, og den fungerer faktisk . IPhone App Store inneholder en enkel gratis iPhone app som er relatert til dette nettstedet. Smart Measure er et verktøy i det andre settet med Smart Tools samling (avstan høyde). Lurte da på om det går an å lage en app som merker når noen nærmer seg telefonen og få den til å skrike ut Ey, don't touch me, you idiot!


Apples App Store som lar deg måle avstanden på iPad -enheten.

Enkel og rask måling av avstand opp til m. Funksjoner for beregning av lengde, flate og indirekte lengdemåling. Med en avansert avstandsmåler, som denne fra Bosch, blir oppmålingen både nøyaktig og morsom. En tilhørende app gjør den til et godt planleggingsverktøy. I tillegg, med Bluetooth Smart og en attraktiv gratis app, er du forberedt. Disse kan ikke måles med en konvensjonell laser avstandsmåler.


Les vår store test av avstandsmålere før du løper til butikken for å kjøpe. Smart og kompakt lasermåler med to målepunkter, målefunksjoner for lengde/areal/volum samt løpende måling med summering. Ryobi RPW-10LASERAVSTANDSMÅLER - Del målinger via SMS, e-post og sosiale medier. Den unike kombinasjonen av digitalt kikkertsikte og 360° tiltsensor muliggjør . Enkel i bruk, gjør det mulig for enhver å måle avstander og arealer. Med Bluetooth Smart og Leicas skisse-app, Disto Dig, er det mulig, ved hjelp av en . Dokumentering av måleresultat via Bluetooth med Bosch app PLR measurego.


TV Sporty lanserer den første norske treningsappen på markedet hvor du har treningskalender og norsk sekundering underveis i økta. Bruk STANLEY FLOOR PLAN APP sammen med en av våre lasere med Bluetooth , mål nøyaktig. M LASER AVSTANDSMÅLER med Bluetooth tilkobling.


Bosch - avstandsmåler GLM 1C Bluetooth Professional. Enkel overføring og smart dokumentasjon av måleverdier med GLM measuredocument-app. Velg din butikk for å se lagerbeholdning: Butikker, Lav . Sammen med mobilen din og en app får full oversikt over alle slagene du har tatt. Den gode, gamle avstandsmåleren er på ingen måte død.


Et lite og hendig måleverktøy for effektiv måling av lengde, areal, volum, m. Ekstremt liten og lett måler i lommeformat . Leica Geosystems AS : Leica DISTO D5- 3D avstandsmåling, Leica 3D Disto,. I tillegg, med Bluetooth Smart og en attraktiv gratis app, er du forberedt for . Bosch Laser-avstandsmåler GLM C Professional - Rask og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.