tirsdag 8. september 2015

Fotballmål mini

Stolpene er laget av 22mm pulverlakkert stål. Passer veldig godt som treer. Dette gjør at lagringen av målet tar mindre plass, og gjør det lettere å transportere målene.


NETTBUTIKK: Klikk på PGM-logoen oppe til høyre for å besøke vår nettbutikk. Angrepsspilleren er kjapp, dribler bra og er nesten ved målet, han skyter – og scorer. Fem minutter igjen av kampen – hvem vinner?

Med fotballmål er det lett å. Sammenleggbare minimål anbefalt av NFF. Fotballmål og minimål til skoler og idrettslag. Komplett, stabilt mål av metall. Målet kan brukes både om sommeren og om vinteren og er perfekt som for eksempel fotballmål eller landhockeymål. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Vi har normalt korte leveringstider. Enkel montering uten skruer.

Jordplugger følger med. Smartlift minifotballmål med hjulene fastmontert i bunnrammen. Hjulene svinger 3grader. Helsveiset mål med kraftig nett. EXIT Scala er et fotballmål laget i aluminium og kommer blant annet i størrelsen 300x100cm.


Perfekt for fotballaget og hagen! My Hood Fotballsmål Mini. Her finner du en rekke fotballmål i flere størrelser enten du trenger mini , små, mellomstore eller store mål. Målene passer til voksne, . Et fotballmål som gjør det enkelt for barna å velge uteaktivitet . Pris: 38- Kjøp Stiga Goal Set Pop Up, 2-pkn.


Vi tilbyr et bredt sortiment innen leker og spill på nett. Godt valg til skoler, boligforeninger og lekeplasser. Foldbart fotballmål - mini. Med et foldbart fotballmål er det ikke kun barna som har glede av . Anbefalte banestørrelser i barne-, ungdom-, junior- og seniorfotball.


Mini fotballmål - veltesikkert. Sjekk priser på fotballmål mini.

Kjøp fotballmål mini billig i nettbutikkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.