fredag 4. september 2015

Skjenk med glassdører

Alt av møbler - til riktig pris. Hos JYSK har vi alltid gode tilbud på skjenk og vitrineskap. Skap AULUM glassdører hvit. Heldigvis sørger våre skjenker og andre oppbevarings- løsninger til.


Type: keyboard_arrow_right.

Kan kjøpes på nettkeyboard_arrow_right. Du får et godt overblikk med en skjenk med glassdører og en skjenk med skuffer holder styr på. Sidebord og skjenker av høy kvalitet til svært gode priser. Velkommen for shopping i vår spennende nettbutikk Trademax.


Stort utvalg av flotte skjenker. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk. Pent rustikk høy skjenk i antikk stil. Merida skjenk har glassdører og tredører.

Serien har et tøft og stilrent desige. Dette er et møbel som passer inn i de fleste hjem. Eik finer i dempet sort . Vi tilbyr skap, skjenk og vitrineskap i ulike varianter. Skjenk med glassdører fra Kr.


Montana Collection Classic - skap med glassdører. Stilige skjenker og kjøpmansdisker til oppbevaring. New Mexico skjenk med glassdører , fyllningsdører og skuffer i hvit voks.


Gammel, rustikk skjenk - superfin som tv-benk! Materiale: Tre, metall i sider og bakplate. Mål: kommer - ta kontakt med but.


Sonaatti skjenk 1med glassdører – Klart glass - Hiipakka. Dessverre har vi ikke flere av den ønskede varen på lager. Andre kunder kjøpte også. Viola vitrineskap - Frostet glass - Hiipakka manufacturer logo. Compact sideboard - Woodman.


Justerbar hylle innvendig.

Håndtak og understell i matt sort stål. Kan leveres med mm glasstopp i bronsefarget herdet glass. Finnes også som nattbord. Harrison skjenk - dører og hylle - Sort. De stramme, enkle linjene gjør dette møbelet tidløst.


Somerset vitrineskap - H1- Sort. Du må fylle inn navnet ditt. Pryd entreen eller stuen med en skjenk. Stilfull oppbevaring av dine kjæreste eiendeler.


Se våre skjenker i organiske materiale til boligen. Er den fortsatt tilgjengelig? I hvilken tilstand er dette? Trykk for å se mer informasjon. Vintage skjenk fra India med masse patina og sjel.


Fargen er i utgangspunktet blå, men det forekommer ulike nyanser (se bilder). Teak retro skjenk med glassdører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.