fredag 4. september 2015

Bredde dobbel garasjeport

Våre dobbelgarasjer begynner på bredden 56 og fortsetter i bredden 6og 680. Garasjer med en bredde på 62 er vår mest solgte dobbelgarasje. En lengde på 8vil gi en romslig garasje med bod i bakkant.


Bufret Garasje for to biler – 6m bred. Lengder over 5gir muligheter til å ha bod i bakkant.

Den kan også leveres med fremskutt front på vegg, dvs at taket . I vår blir det garasjebygging, og jeg lurer på port. Jeg har fått tilbud på en pent brukt port med riktig høyde. Bredden er oppgitt til 4cm. Såle og grunnmur er ferdig, og der er det satt av meter til portåpning. Det blir i hovedsak snakk om parkering av . Vi hadde i utgangspunktet bestilt en dobbel garasjedør på 5m.


Siden det virket som om dette var leverandørens standardbredde , tenkte vi ikke nærmere på det.

Ved nærmere ettertanke synes vi imidlertid dette virker noe trangt? Hva er deres erfaringer med bredde på dobbel garasjeport ? Tenker da på selve garasje delen. Planen er å lage en dobbel garasje (porter) til biler.


I selve dette garasjerommet blir det da kun biler, ingen hyller sykler osv. Så tenkte jeg å forlenge garasjen for å få plass til sykler verktøy osv i et eget rom adskilt fra garasje delen. Så hvor bred må garasjen minst være . Dobbelgarasje med to porter. En kompakt og effektiv løsning for to biler samt hyller.


Enkel port er de portene som går i fra 250cm til 400cm bredde. Det er mange som velger to enkel porter fremfor en dobbelt port. Med to enkle porter får man en port til hver bil. Man kan enkelt programmere en og samme fjernkontroll til å virke på en, to eller tre portåpnere.


Under har vi satt opp noen punkter . Man kan selvfølgelig få bredere enkeltgarasjer og dobbelgarasjer. Om du ønsker å maksimere garasjen. Nederst ser vi en illustrasjon av en 620x8garasje.

Etiketter: areal, bil, bredde , dobbelgarasje , enkelgarasje, Igland garasjen, lengde, norgesgarasjen, størrelse garasje. CE -sikkerhet: TUV-GS godkjent. Firkantet vindu i børstet, rustfritt stål. LOBAS Flex Modern i farge hvit.


Gjelder Funkisporten i hvit med trestruktur, og Fyllingsporten i hvit. Inklusiv beslag for 28cm overhøyde. Alle priser er inkludert mva. Der kommer ingen tillegg utover den avtalte prisen, slik som gebyrer,leveringsomkostninger eller liknende. For våre utenbyskunder er varene fullforsikret helt til kunden undertegner . Til funkishus og andre moderne boliger brukes ofte glatte porter med stålelementer.


De kan også brukes til boder og som dører foran søppelspanndunker. Gapo GS Slick garasjeport levers i standard størrelse 2mm bredde x 2mm høyde. En bred port er rimeligere enn to enkle, men krever tyngre beslag og oppheng som slites mer.


Vedlikeholdet kan derfor bli dyrere. En skumisolert stålport er stabil helt opp til meters bredde , mens en bred treport må ha innvendige avstivere. Tetningslister på alle kanter sikrer maksimalbeskyttelse mot kulde, støy, vær og støv.


Byggesett i precut med ferdige takstoler etc. Krafer lagerfører ca 1. Begrenset antall kan leveres på år. Garasjen vil ligne på hovedhuset - som også har to arker, men vi har ikke tenkt å lage en småskalamodell av sveitserhuset ved å kopiere inn all snekkergleden . Mellomstolpe må fjernes, denne er ikke bærende da det er takstoler. Følgende mål: Netto bredde 503cm Netto høyde 218cm Overhøyde til takstoler 7cm (det er ytterligere rom høyde, men målene er til takstol.) . Norges største garasjeutvalg. DOBBELGARASJE MED LAVT TAK.


Tilpass din dobbelgarasje For å finne din perfekte garasje må du gjennom noen vurderinger. Følg trinnene nedenfor slik at vi kan hjelpe deg med å tegne din garasje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.