fredag 4. september 2015

Glass panelovn

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. MILL PANELOVN GLASS HVIT 300W Elegant design med hvit herdet glassfront. Ovnen er utstyrt med frostsikring og overopphetingsvern.


Glass panelovn

Den er 1 lydløs og enkel å betjene. Digital termostat for nøyaktig innstilling. Panelovn med hvit, herdet glassfront. Varmeovn 300W passer best . Stilfull panelovn på 900W.


Glassfront er glatt og er dermed enkel å rengjør, samt at den føyer seg godt inn i rommet. H-brakett og skruer medfølger. Frostsikring og overopphetingsvern. Størrelse (BxHxD): 885x405x78.


Bytt ut den gamle og energikrevende panelovnen din med en smart og stilig i panelovn glass som kan fjernstyres via mobilen. Effektiv og moderne panelovn. Passer inn i et hvert hjem og avgir god varme uten å få en for varm overflate. Populariteten til Mill Glass har skutt oppover helt fra starten, og er nå markedsleder for glass panelovner. Mer produktinformasjon . Før introduksjonen av Mill Glass ga folk liten eller ingen oppmerksomhet til utformingen av panelovnen deres.


Nå er panelovnen en integrert del av alle interiøret, og folk vil ha panelovnen til å se. Bredt utvalg av panelovner i forskjellige størrelser og design. Se våre stilige panelovner. Dagens panelovner er så stilige at du gladlig vil vise de frem. Vi har panelovner med forskjellig effektnivå tilpasset ulik romstørrelse.


Velg mellom tradisjonelle hvite modeller, sorte og grå modeller eller panelovner med stilig glassfront. Derfor har panelovner vært hovedløsningen for oppvarming for mange i flere tiår. Nobø Top Glass panelovn hvit 7W Moderne panelovn med glassfront.


De gamle panelovnene var ikke. Noe som har endret seg mye når det gjelder panelovner er hvordan varmen spres i rommet. Dette avgjøres av selve.


Glass panelovn

ELEGANT: Glass har blitt et elegant alternativ på nye panelovner. Mill Glass MB600DN panelovn er en ovn i moderne design med herdet glassfront og dag og natt termostat som gjør at man kan spare opptil av energiforbruket. Mill Glass har raskt blitt en av Norges mest solgte glasspanelovner, og har endret måten folk ser og tenker på panelovner.


Den smarteste panelovnen er også den vakreste. Designovn-serien er utviklet og produsert ved Beha Fabrikker i Porsgrunn. Med sin stilrene glassfront er dette et glimrende alternativ for de som ønsker en kvalitetsovn som er vakker å se på, samtidig som den er enkel å . L3x H3x D0cm.


Glass panelovn

Liten og effektiv glasspanelovn med effekt på 300W. Ovnen har herdet glassfront og har en enkel elektronisk termostat som standard. Moderne og svært driftssikker panelovn med glassfront. Den klassiske panelovnen er helt tett.


Omtrent halvparten av varmen fra ovnen overføres som strålevarme, resten overføres ved oppvarming av luften som strømmer forbi ovnen (konveksjonsvarme). En panelovn har større varmeavgivende flate enn en gjennomstrømningsovn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.