mandag 28. september 2015

Matt gulvlakk

Ekstrem god vedheft til alle underlag. Malingen kan blandes i mange farger og er lett å påføre. Fås i Blank, Halvblank og matt. Lakken har meget høy vann- og kjemikaliebestandighet og slitestyrke, samt svært gode heftegenskaper.


Gulvet kan benyttes umiddelbart etter at lakken er herdet med . Vannbasert slitesterk og luktsvak silkematt lakk til tre- og parkettgulv.

Gir et lyst moderne utseende. Klassisk blank oljelakk for tre og parkettgulv. Mer produktinformasjon. Tilbehør du kanskje trenger. Pensel flat perfect inne mm.


Den er slitesterk, tørker hurtig og luktsvak. Med ny lakk kan et gammelt gulv se nytt og friskt ut. Om den skal være matt eller blank - det er opp til deg.


Både gamle furugulv og parketter av alle salg blir slitt med tiden.

Hakk, riper og nedslitt lakk er hverken pent å se på . Benyttes som grunning på gamle og nye ubehandlede betonggulv innendørs. En meget slitesterk oljelakk med allsidige bruksområder. Gulvmaling Tre inneholder ingen s. Unngå sterk belastning den første uken etter lakkering. Arbeid raskt og effektivt for å unngå å komme tilbake i halvtørr lakk. Tidligere lakkerte gulv påføres strøk.


På tidligere oljede gulv gis strøk. Påføres med lakkpensel eller filtrull. Overlakkerbar etter ca timer, brukstørr etter ca timer.


En matt lakk gir mest naturlig utseende og vil holde gulvet lyst lenger enn en blank lakk. Minimum strøk på tidligere lakkerte flater. Pensler og annet verktøy rengjøres i vann.


Produktet gir et transparent, helmatt, lunt og dempet uttrykk – som fremmer treverkets naturlige utseende. GULVLAKK VANNBASERT GULVMATT. Har erfaring med trestjerners halvblank fra tidligere (vannbasert).


Nå har jeg imidlertid pusset ned et gammelt spisebord. Ultramatt kjennetegnes ved at den gir et utseende som en oljebehandling, men styrke som en lakk.

Det var MØRKbeiset eik. Vår generelle anbefaling er pleiebehandlinger en til to ganger annethvert år alt etter bruksmønster og belastning. Flügger gulvlakk skal. Junckers ProFinish gulvlakk er en 1-komponentlakk og minimerer risikoen for lakkbinding.


Egner seg best til planker i Oak. Se våre instruksjonsvideoer for en grundig demonstrasjon av riktig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.