mandag 28. september 2015

Gelender veranda

Dersom terrassen ligger mer enn en halv meter over bakkenivå, er det krav om rekkverk. Rekkverket må bygges solid slik at det ikke gir etter for belastning, . Maxbo viser trinn-for-trinn hvordan du setter opp et rekkverk som rammer inn terrassen.

Rekkverk både beskytter og rammer inn en terrasse og balkong. Rekkverk kan bygges i mange dimensjoner og med ulike utrykk. Se i vårt bildegalleri for fotomateriell av rekkverk.


Rustfrie rekkverk er det første mange tenker på når man tenker på og bygge et rekkverk i glass på verandaen. Det finnes mange leverandører på markedet, men . Dersom terrasse ligger mer enn en halv meter over bakkenivå, må du av sikkerhetsmessige grunner sette opp et rekkverk. Rekkverk skal ha høyde og utforming som sikrer mot fall og sammenstøt. Rekkverk skal utformes slik at klatring forhindres.


Det finnes en rekke forskjellige stolper, søyler og rekkverk. Hos MAXBO vil du garantert finne noe som passer din stil.

Byggmax tips, Bygg terrasse (Del - Forberedelser, rekkverk, kjole og ramme). Elegante glassrekkverk for balkong eller terrasse i høy kvalitet i rustfritt eller aluminium, fast løpemeterpris, dagers produksjon! Vi leverer mange forskjellige typer gjerder.


Stakitt, Rekkverk, Ranch og Levegger er bare en del av vårt sortiment. Et rekkverk bør være minst cm høyt, helst 1cm. Det skal ikke være større klaring enn cm mellom kledningsbordene, dermed unngår vi . Jeg ønsker å få satt opp en levegg tilsvarende den på bildet, samt gelender/gjerde rundt platting/veranda. Et par tusen per meter var jo stivt, men det kan være verdt det for oss.


Vi tilbyr rekkverk fra Q-railing i rustfritt eller syrefast stål og glassrekkverk som gir. Stilrene og elegante rekkverk for veranda eller terrasse. Våre ferdige rekkverkelementer sparer både tid og penger. Takras har brutt fra hverandre gelenderet på verandaen.


Trenger reparasjon og evt skifte ut det som er nødvendig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.