tirsdag 22. september 2015

Lage hyller av hobbyplater

Med hobbyplater kan du lage hyller, skap, kleshyller, bor kister og mye mer. Hos MAXBO finner du det du trenger til ditt byggeprosjekt. Et annet tips er å lage hyller på veggen og henge platene opp med lærreimer,. Fire hobbyplater kan enkelt bli til en boks på veggen, som firkantede hyller eller . Hyller kan jo lages av hva som helst, settes sammen på utallige måter, henges opp på ulikt. Den er laget av furu hobbyplate og pusset ned.


Denne hylla er laget av hobbyplater i furu, men kunne like gjerne vært bygget av.

Du kan selvfølgelig lage den bredere og høyere, men hylleplatene bør ikke . Her er noen tips til hva du kan bruke hobbyplater til: Illustrasjon hobbyplater Södra. På Coop Obs Bygg fikk vi tak i vanlige hobbyplater i furu. Får bruke resten til å lage enkle nattbord til gjesterommet. Det som er fint med å lage noe selv er at man kan få akkurat det.


Når hele hyllen var oppe foret vi ut med cm hobbyplater på hver side av . Trenger noen innspill, skal lage en bokhylle over en hel vegg ved hjelp av hobbyplater. Men hvordan kan jeg få til skjult festing av hylleplatene . Hobbyplater - Perfekt til de nye hyllene eller benken.

Hobbyplate i furu, finnes i lengdene 23mm eller 8mm, samt fire ulike. Mange går i fella på TG og velger kryssfinner og 2x(48x98) til å lage hylla. Skal du bygge en hylle ville jeg gått for 2xog 8mm sponplate. Denne typen plater lages av tre som limes sammen, forskjellen. Hobbyplater er smale bord som er limt sammen kant i kant.


De er egnet til hyller og forskjellige konstruksjoner som består av treflater med god bæreevne. Du trenger heller ikke spesialverktøy, og du lager den uten å . Solide treplater som finnes i en rekke ulike dimensjoner tilpasset alle behov. Med litt fantasi kan du bygge hva som helst, slik som for eksempel skap, hyller . Hobbyplater produsert av mm brede lameller av massiv furu av høy kvalitet.


How to build a custom made bookshelf in minutes. Bygg ditt eget tv-bord av hobbyplater, tilpasset tv-en og plassen du har i rommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.