fredag 25. september 2015

Glasstak pris

Takoverbygg til terrasse, oppgitte pris for glassplater pr kvm. Glassplater herdet og laminert med polerte kanter, tykkelse 176mm. Våre glasstak med isolasjonsglass forsterker utefølelsen, ditt rum blir åpent, lyst og luftig.

Bestill Glasstak 1m² - 2m² fra - Spar penger - Spar tid! Følg denne guiden og få en samlet materialliste til taket ditt. Med glass kan du lage et lett og elegant tak over terrassen Her lager vi et glasstak som blir båret av en fantasifull trekonstruksjon.


Sjekk våre fantastiske løsninger for balkonginnglassing, hagestuer, glasstak,.

Send e-post med info om lengde og bredde på tak mm og vi gir pris ferdig montert! Ved valg av glasstak slippes mye dagslys inn i boligen. Etter en lang vinter er det ikke bare vi mennesker som setter pris på at våren nærmer . Et tak som lyset kan skinne gjennom er meget viktig for å oppnå denne. Priser, tips og råd om tak til vinterhage og terrasse. Beskytter døren mot vær og vinn, men bevarer lyset.


Vi ønsker oss pergola (overbygg m/glasstak) på terrassen vår på nyhuset. Varierende priser, men enkelte nettbutikker kan være ganske . SUNGLAZE - kan brukes til overbygg, der det ikke er krav til isolering.

Med SunGlaze får du en lekker arkitektonisk takløsning til carport, åpne terrasser, . Med SunGlaze får du en lekker arkitektonisk takløsning, som leveres med et elegant og sterkt skjøtesystem (anodisert aluminium). Skyvbart glasstak til alle typer uterom og overbygg, overlegen funksjon til rett pris. Glasstak er en optimal løsning hvis man ønsker en fullgod . Kvalitetsprodukter til uslåelig pris hos Nor-Dekk AS.


Trykk her for å se vår knallgode kampanjetilbud! Byggmax - kjøp billig og bra byggematerialer innen Tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.