fredag 25. september 2015

Parkett valnøtt

Kahrs parkett Valnøtt Montreal 3-stav, lakk, 15x200x2423mm. Treverket i valnøtt kjennetegnes ved at tykkelsen på kvisten varierer en del, men er til gjengjeld lett å. Valnøtt er et mørkt, eksklusivt treslag, som brukes i fine møbler.

Valnøtt har stor fargevariasjon, fra det lyseste til mellombrunt og nesten svart i kjerneveden. Valnøtt (lat. Juglans nigra) Familie: Valnøtt (lat.


Juglandaceae) Størrelse: Valnøttreet kan bli opptil m høyt (4–m når det dyrkes). Kährs Statue Valnøtt 1-stav er et vakkert gulv med den nordamerikanske valnøttens naturlige fargevariasjoner. Kährs Statue er mattlakkert og har mikrofasade .

Kjernen i Valnøtt er grå til mørkebrun, med årringer i treet som varierer fra tynne paralelle . Valnøtt Philadelphia er et 2-stavs parkettgulv med den nordamerikanske valnøttens naturlige fargevariasjoner. Tregulvet inneholder ytved og mindre kvister. Valnøtt Montreal er et lakkert, 3-stavs parkettgulv med den nordamerikanske valnøttens naturlige fargevariasjoner.


Tregulvet inneholder ytve svarte striper og . You are here: Home PARKETTHARO Parkett 1-stav Amerikansk Valnøtt Markant. Ny HARO Parkett 1-stav Amerikansk Valnøtt Markant Større bilete. VI HAR STORT UTVALG AV FJORDAL PARKETT OG LAMINAT.


Valnøtt natur 3-stav er blitt en veldig populær tresort de senere årene, valnøtten er veldig lett tresort å kjenne igjen med sin rød/mørkebrune farge.

Parkett Kährs Montreal Lakkert Valnøtt 2-stav med den nordamerikanske valnøttens naturlige fargevariasjoner. Tremiljø - Spesialist innen massive tregulv, heltregulv, parkettgulv. Har tenkt å legge valnøtt parkettgulv i stuen + kjøkken. ER det noen som har forslag til hvor jeg kan kjøpe et slikt gulv? Alloc parkettgulv Duke Amerikansk Valnøtt Exclusive 4m².


Alloc Prince parkettgulv bringer naturen inn i hjemmet ditt og gir rommet atmosfære. Produsert i amerikansk valnøtt, klasse 2 som er velegnet for moderat bruk i privatboliger i rom uten tilgang til ytterdør. Et 3-stavs parkettgulv i amerikansk valnøtt, med mindre fargevariasjoner, innslag av yteved og små kvist.


Treslaget har glatt overflate og rette årringer som gir et . Valnøtt Plank Lodge Oljet stavs parkett- børstet, håndskrapt, oljet Eksklusiv 1-stavs parkett med ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.