fredag 25. september 2015

Lite bad smarte løsninger

Små baderom kan være en utfordring når det kommer til innredning. Vi gir deg tipsene for hvordan du med enkle grep kan få plass til det du trenger. Et lite bad kan være like bra som et stort!


Det gjelder å finne smarte løsninger for små bad som utnytter plassen godt. Her får du noen råd fra rørleggeren.

Mange spørsmål dukker opp. Vårt luftigste servantskap med benstativ i hvitt byr på smart oppbevaring. Her har vi samlet noen vanlige problemstillinger samt forslag til løsninger. Se alle de smarte knepene beboeren har brukt i den kvadratmeter store leiligheten.


Effektive og budsjettvennlige møbler som egner seg for små bad. Her er flere tips som gir deg orden i. Siden jeg jobber i en italiensk kjede har vi inspirasjonsbrosjyrer med bad som mange ikke klarer å forestille seg at de kan lage hjemme i sitt bittelille bad.

Her i Norge kan et lite bad være på 2-kvm (sånn som mitt). Velg heller en elegant og plassbesparende løsning. Velger du mørke vegger derimot, er det smart å kompensere med lyskilder.


Et bad kan være alt fra de enkleste nisjer med et vaskevannsfat til romslige bad med alle tenkelige fasiliteter. I små leiligheter og på hytta er det gjerne mindre ba der det kreves smarte løsninger for å utnytte plassen. SE MANGE INSPIRERENDE BILDER I SLUTTEN AV SAKEN. Du står opp om morgenen. Lar vannet renne varmt nedover kroppen mens du vasker deg ut av søvnen.


Jeg har kjøpt meg en ny leilighet. Det er ikke alltid det er det . Den er relativt liten (ca m2), men passe for meg på nesten alle måter. Jeg er en person som trenger minimalistisk stil, foretrekker åpne flater, inventar . På små bad gjelder det å tenke ordentlig på god oppbevaring. Ta det rolig, vi har allerede tenkt det ut for deg.


I samtlige av våre møbelserier finnes det flere smarte løsninger for oppbevaring.

Vår serie Charm som er tiltenkt akkurat for små baderom, er intet unntak. Flotte skuffer som sammen med praktiske og flyttbare . Mellom mengdene av toalettsaker, sminke, håndklær, toalettpapir og alt annet må det være plass til smarte oppbevaringsløsninger som skaper orden og gir mest mulig plass. Smart oppbevaring til små bad. En ekstra dusjstang ved. Særlig på et ekstra lite bad.


Få kvadratmetre er absolutt ingen hindring for deilig komfort og praktiske løsninger på badet. Gjør badet til husets sensuelle rom. Duravit feirer sitt 200-årsjubileum med en ny baderomsserie designet av Cecilie Manz. Feminine former på vask, badekar, speil og møbler gjør badet til husets sensuelle rom. Små rom krever smarte løsninger for å kunne utnytte plassen best mulig, noe som kanskje særlig gjelder baderommet.


Et baderom skal gjerne romme mye - innredning, servant, dusj, toalett og vaskemaskin. VikingBad har flere dusjløsninger som er tilpasset små bad. Med lite plass kan du . Alt etter hvordan badet ditt er, kan du velge mellom dusjnisjer, hjørner og andre spesialtilpassede løsninger om du enten går for hjørneløsning med to dusjdører, hjørneløsning med ett fast glassfelt og en dusjdør eller hjørne med to glassfelt og en . Baderomsinnredning med lure løsninger. Interiørarkitekten opplever at mange tror de har et så lite bad at det ikke finnes løsninger som kan gjøre det mer funksjonelt.


Det aller meste kan løses hvis man tenker smart. Vannuttak og toalett kan flyttes, dører kan snus slik at de slår utover, og badekaret kan . Er toalettet lite kan en hjørneservant virke plassbesparende. For et gjestetoalett med litt størrelse kan en frittstående servant på stativ med oppheng for håndklær være en fin løsning.


Det finnes også mange enkle åpne servantskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.