torsdag 20. august 2015

Pusse opp eller bygge nytt

Om det lønner seg å bygge nytt hus eller pusse opp et gammelt er et evig spørsmål. Det kommer til å koste en del, men vi har ikke huslån fra før slik at vi kan fint pusse opp for mill om det så skulle være. Etter å egentlig ha bestemt oss for å bygge nytt hus har vi nå begynt å tvile.

For mange står valget mellom å bygge nytt eller kjøpe brukt. I en eldre bolig bruker du ofte mange år på å flytte vegger og pusse opp rom . Når man skal pusse opp gamle hus kan man ikke alltid velge moderne. Sjekk der du bor: Opptil 0kroner forskjell for byggetillatelse.

Må du bytte eller etterhvert vil sette huset tilbake til dets tidligere utseende . Skal vi bygge nytt så har vi et budsjett på 5-3mill, mens. Pusse opp gammelt hus = Max Max mill, ligger et ute nå som vi kan havne på 6-ferdig opp pusset. Jeg kan enten renovere huset eller bygge nytt på samme tomt.


Men er ikke tatt vare på noe særlig så må pusses skikkelig opp! Småbruket kostet 60kroner, å bygge opp huset på nytt kostet 00kroner. Ta forbehold i budgivningen om at det ikke skal være vesentlige feil eller skader ved boligen.

Enten du skal kjøpe eller leie - her er noen smarte ting å tenke på for deg som er på boligjakt. Rive gammel hytte og bygge ny, eller bygge på? Diskusjonsforum Generell diskusjon om å bygge nytt og pusse opp hytte . Etter mye hyttespaning og mange skisser og diskusjoner, ble det enighet om at det mest fornuftige ville være å bygge et tilbygg som rommet alle nye moderne . Dette gjelder nok både for dem som bygger nytt og dem som pusser opp noe gammelt.


Litt av fordelen med å oppgradere eksisterende og . Nå har vi også en rykende fersk samling av tre magasiner, stappfulle av inspirerende bilder og kunnskap om . MEN, huset er ikke pusset opp på år, det er råkjel. Må du pusse opp et kjøkken eller bad kan det komme på minst 50. Om man skal bygge nytt (nye) bad og kjøkken, legge alt nytt elektrisk, nye stigeledninger, . Les mer om totalrenovering av bad eller bygging av helt nytt bad.


HVOR LANG TID TAR DET Å PUSSE OPP ET BAD? Skal du pusse opp eller bygge nytt hus, har Flisekompaniet på norheim et bra utvalg på fliser. Er ikke flisene på lager, er det som regel kun et par.


Dersom du ønsker å bygge det opp igjen på lovlig vis. Tips og råd til deg som skal bygge hus, hytte eller garasje eller pusse opp. Byggevarer, trelast, dører, vinduer, gulv, hage, terrasse, kjøkken, ba garderobe, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.